Κρατερός Κατσούλης: ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΜΙΣΗ ΠΛΕΥΡΑ του! Τραγωδία με λάθος γνωμάτευση! (video)

Κρατερός Κατσούλης: ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΜΙΣΗ ΠΛΕΥΡΑ του! Τραγωδία με λάθος γνωμάτευση! (συγκλονιστικό βίντεο) Παρέλυσε ο Κρατερός Κατσούλης. Παρέλυσε η μισή πλευρά του. Δεν πονούσε, αλλα δεν μπορούσε να ελέγξει το πόδι του! Ξέρετε από τι το έπαθε; Από…άγχος!

Και τελικά καλό είναι να σκεφτόμαστε πως δεν ωφελεί σε τίποτα το άγχος. Φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε συζητήσεις του τύπου “ευτυχώς που το άγχος εκτονώθηκε έτσι”.

Βέβαια ο Κρατερός Κατσούλης, πριν φτάσει στο σημείο να νοιώσει “τυχερός” τα είδε όλα!

Περέλυσε. Ναι, παρέλυσε. Οι γνωματεύσεις των γιατών στην αρχή δεν εξέτασαν το άγχος ως ενδεχόμενο. Κι όμως, παρέλυσε από το άγχος!

Παράλυτος σχεδόν έξι μήνες. Για ν’ ακριβολογούμε, η αποκατάσταση του πήρε έξι μήνες.

Ξέρει τι είναι να μην νοιώθεις το ένα σου πόδι καθόλου; Και να μην ξέρεις αν είναι καλό ή χειρότερο το ότι δεν πονάς; ότι δεν το αισθάνεσαι;

Σ΄αυτή την ατυχία, προστέθηκε και η λάθος διάγνωση των γιατρών. Έτσι απλά. Λάθος εκτίμηση. Άντε τώρα να σαι ο Κρατερός Κατσούλης και να μην ξέρεις τι να σκφτείς. Τι να υποθέσεις.

Πότε θ’ αναρώσεις. Πότε θα μάθεις από τι πάσχεις και αν αυτό μπορείς να το νικήσεις!

Όχι, η αγωνία δεν κράτησε μια μέρα, μια βδομάδα. Απεναντίας παρατεινόταν όσο δεν βρισκόταν η αιτία.

Παρά το ότι η αγαπημένος ηθοποιός μιλούσε καθησυχαστικά και αισιόδοξα όταν επικοινωνούσε με την εκπομπή, εντούτοις, ο ίδιος, μόνο ήσυχος δεν πρέπει να ήταν.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση πάντως, ήταν η αισιόδοξη ματιά του όταν περιέγραφε την περιπέτεια του!

O Κρατερός Κατσούλης, επισκέφθηκε και τον καναπέ του dot και έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η οποία θα συζητιέται για πολύ καιρό. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία του άλλαξε τη ζωή.

Κρατερός Κατσούλης σε Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πειράζει στο τρίτο παιδί μας»

“Πήγα και ήρθα. Μου συνέβη μέσα σε μισή ώρα. Μούδιασε και παρέλυσε η μισή μου πλευρά. Δεν είχε καθόλου πόνο αυτό, οπότε μου ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο.

Όταν πήγα στην απογευματινή παράσταση είπα στους συναδέλφους μου ότι θα κουτσαίνω, γιατί δεν με ακολουθεί πολύ το πόδι. Στη δεύτερη παράσταση, απλά έπαιρνα το πόδι μου και το πήγαινα”.

Ο Κρατερός συνέχισε εξηγώντας ότι η ασθένεια αυτή δεν οφειλόταν σε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, αλλά στο στρες.

Η περιπέτεια αυτή είχε καλό τέλος, καθώς όπως είπε και ο ίδιος, χρειάστηκε έξι μήνες αποθεραπεία αλλά τελικά κατάφερε να ξαναπερπατήσει.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που καθιστά δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία.

Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία.

Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: Τι ΕΙΠΕ για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

«Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τι είχε πει τότεκαι στην εκπομπή του στο star όπου μίλησε μέσω τηλεφώνου αφού ήταν κρεβατωμένος μετά από τις υποδείξεις των γιατρών!

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»

Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο του Νικηφόρου και η επιμέλεια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το διαζύγιο του Νικηφόρου και η επιμέλεια