Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που «ραγίζει» καρδιές

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο. Η συγκεκριμένη επέμβαση είχε να κάνει με οστικό έλλειμα στο μέτωπό του. Αναλυτικότερα, όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε γι’ αυτό:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Εξηγώντας τη διαδικασία σε συνέντευξή της η Εβελίνα Βαρσάμη ανέφερε ότι «Θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο. Θα κοπεί στη μέση. Η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω». Σύμφωνα με την ίδια η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε προκειμένου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να αποφύγει την ταλαιπωρία από τυχόν μολύνσεις λόγω ξένου μοσχεύματος.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η Εβελίνα Βαρσάμη φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαζί με τον έναν από τους δύο γιατρούς του. «Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο. Όλα θα πάνε καλά!!!» γράφει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Το επόμενο ραντεβού χειρουργείου για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ επέστρεφε σπίτι του, είναι τον Ιούλιο καθώς, όπως είπε η Εβελίνα Βαρσάμη, «έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη».

Πηγή

Ανέκδοτο: Πεθερόπληκτος …! Απίστευτο γέλιο

Survivor

Survivor 1/04/2021: Η μπλε ομάδα έχει χωριστεί στα δύο