Κοινή εμφάνιση για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μετά από καιρό – Φουντώνουν οι φήμες ότι χωρίζουν

Χαμογελαστοί στην κάμερα, ύστερα από εβδομάδες άφαντοι και ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά στη μεταξύ τους σχέση, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους κοινή -έστω τηλεοπτική- εμφάνιση.

Καθισμένοι μαζί σε μια πολυθρόνα στον ηλιόλουστο κήπο του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο, το ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε καθώς έκανε συγχαρητήρια τηλεφωνήματα στους νικητές για την επιχορήγηση που δίνει το ίδρυμά τους για ασφαλέστερη τεχνολογία.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για το μέλλον τους στο Χόλιγουντ και των φημών περί χωρισμού τους.

Θεωρείται ότι κινδυνεύουν να χάσουν εκατομμύρια μετά την κατάργηση της επικερδούς συμφωνίας τους με το Spotify.

Το ζευγάρι πάντως εμαφανίστηξε χαμογελαστό και χαρούμενο. Εντωμεταξύ πηγές από το περιβάλλον τους επέμειναν ότι είναι “καλά” παρά το γεγονός ότι έχουν “βαρεθεί” τις φήμες και παραμένουν αποφασισμένοι να κάνουν επιτυχία στην Αμερική.

Το προσεκτικά σκηνοθετημένο κοινό βίντεο σηματοδοτεί την επιστροφή στις δημόσιες εμφανίσεις, σχολιάζει η Daily Mail.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί σε δημόσια εκδήλωση ήταν στην τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, η οποία κατέληξε σε χαοτικές σκηνές στους δρόμους της πόλης με ισχυρισμούς και αντεγκλήσεις για ανελέητο κυνηγητό του ζευγαριού από παπαράτσι στους δρόμους του Μανχάταν.

Χωρίζουν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι;

Έκτοτε υπήρξαν φήμες που υποστήριζαν ότι σταματούν τα κοινά τους εγχειρήματα για να επικεντρωθούν σε σόλο πρότζεκτ, με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο με το πρακτορείο  William Morris Endeavor και τον Χάρι να εργάζεται για μια σειρά του Netflix για την Μποτσουάνα.

Αλλά πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν ότι άρχισαν να κουράζονται πολύ με τις φήμες για εκείνους.

Μια πηγή δήλωσε στο OK!: «Ο γάμος των Σάσεξ είναι μια χαρά», προσθέτοντας ότι οι αβάσιμες διαδικτυακές φήμες είχαν προέλθει από το επερχόμενο σόλο ταξίδι του Χάρη στην Αφρική.

«Αυτό είναι ένα ταξίδι εργασίας. Δεν είναι σημάδι προβλήματος».

Μια άλλη πηγή στο PageSix δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι φήμες «δεν ήταν αληθινές. Είναι κυριολεκτικά κατασκευασμένες».

Οι ειδικοί της βιομηχανίας του θεάματος σχολιάζοντας τις επαγγελματικές αποτυχίες του ζευγαριού ανέφεραν ότι τα προβλήματα καριέρας  ήταν αποτέλεσμα των υπερβολικών προσδοκιών που τους είχαν τεθεί ως βασιλείς -καθώς πάσχιζαν να αφήσουν το στίγμα τους στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων λιρών με το Netflix και το Spotify λίγο μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, αλλά η παραγωγή έμεινε στάσιμη στα τρία χρόνια που ακολούθησαν. «Το βασιλικό στοιχείο και, κατά κάποιο τρόπο, το δράμα γύρω τους διόγκωσε την τιμή, τις συμφωνίες και τις προσδοκίες»’, δήλωσε στο περιοδικό People στέλεχος του Χόλιγουντ.

Ενώ τα έργα που σχετίζονται με την προηγούμενη ζωή τους εντός των τειχών του παλατιού, όπως η αποκαλυπτική σειρά του Netflix, η οποία άνοιξε παλιές πληγές με νέους ισχυρισμούς, ήταν σχετικά επιτυχημένα, εκείνα που δεν έχουν βασιλικό στοιχείο δυσκολεύτηκαν να προσελκύσουν το κοινό.

Το docuseries του Netflix “Live to Lead” απέτυχε να απογειωθεί, ενώ ένα animation της Μέγκαν με τίτλο “Pearl”, για ένα κορίτσι που εμπνέεται από γυναίκες ηγέτες, εγκαταλείφθηκε σιωπηλά.

Ωστόσο, μια πηγή του Archetypes δήλωσε στο περιοδικό People ότι το ζευγάρι είχε δυσκολίες στο Spotify. Δεν τους δόθηκε καμία επίσημη κατεύθυνση για να ξεκινήσουν, οπότε βρίσκονταν ήδη σε ασταθή βάση, πρόσθεσε η πηγή.

Υπήρξε ο ισχυρισμός ότι το ζευγάρι, το οποίο παρήγαγε μόλις 12 επεισόδια της σειράς Archetypes για τον audio streamer πριν η συμφωνία τους τερματιστεί, είχε «πολλές ιδέες και τις παρουσίασε», αλλά η γραφειοκρατία σήμαινε ότι «τα πράγματα κινήθηκαν πολύ αργά και από τις δύο πλευρές».

Μεταξύ αυτών των ιδεών, ανέφερε το Bloomberg, ήταν η πρόταση του Χάρι να πάρει συνέντευξη από «αμφιλεγόμενους» καλεσμένους, όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ για τα παιδικά τους χρόνια και ο Πάπας, ο οποίος δεν έχει παιδιά, για την πατρότητα.

Αλλά ένα στέλεχος της βιομηχανίας δήλωσε στο People ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για το ζευγάρι να αλλάξει τα πράγματα, προσθέτοντας: «Έχει γραφτεί το τελευταίο τους κεφάλαιο; Απολύτως όχι… Το Χόλιγουντ λατρεύει τις επιστροφές».

Το έχουμε όλοι σπίτι μας αλλά τελικά είναι γρουσούζικο – Aυτό είναι το φυτό που φέρνει μαυρίλα στη ζωή μας

«Αποκάλυψη βόμβα για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ»