Κλείδωσε η ημερομηνία του μεγάλου τελικού!

kleidose-i-imerominia-tou-megalou-telikou!

MasterChef 5 Spoiler: Είμαστε στην τελική ευθεία του διαγωνισμού μαγειρικής για το MasterChef 5 του STAR, και κάθε ημέρα μετράει για τον τελικό στόχο τους.

Είμαστε στην εξάδα, που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef.

Διονύσης, Αλέξανδρος, Μαργαρίτα, Μαρίνα

Όλοι μας έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για τους παίχτες που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μαγειρικής, και όλοι έχουν στο μυαλό τους την δυάδα του μεγάλου τελικού, και φυσικά τον μεγάλο νικητή.

Όπως κάναμε από την αρχή του διαγωνισμού μαγειρικής με επιτυχημένα spoilers έτσι το πάμε μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Σας είχαμε δώσει πρώτοι την τελική πεντάδα χωρίς τον Τζιοβάνι και ας μας έκραζαν τότε αρκετοί, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί, σας είχαμε δώσει την τελική τριάδα, και σήμερα σας δίνουμε την τελική δυάδα, αλλά με ένα extra spoil όπως θα δείτε παρακάτω. Γιατί έχουμε πει το masterchef 5 παίζει μπάλα στο γήπεδο του xamos.gr.

Που θα γυριστεί ο μεγάλος τελικός του φετινού MasterChef;
Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα στην Χαλκιδική.

Για να έχετε λοιπόν μια εικόνα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στο πρώτο πόδι, ενώ πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σάνη, στο μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Sani resort, με θέα τον Όλυμπο και το Αιγαίο, θα λάβει χώρα η τελική φάση του MasterChef 5. Ναι, καλά διαβάζετε. Απλά απίστευτο και μαγευτικό. Είναι κάτι άκρως εντυπωσιακό.

Να τονίσουμε εδώ ότι μόνο τυχαίος δεν είναι ο προορισμός. Εκεί κάθε χρόνο γίνεται ο διαγωνισμός για την Sani Gourmet κουζίνα. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία.

Αναμένουμε να προβληθεί  στις 9 Ιουνίου ξεκινάει το EURO.
Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος και το μοναδικό live που θα δούμε θα είναι το τελευταίο μισάωρο της μεγάλής βραδιάς. Ουσιαστικά σε live θα κάνουν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Σας είχαμε δώσει την είδηση για τον Τζιοβάνι πρώτοι (δεν θα είναι στην πεντάδα), και ας πάμε και ένα βήμα παρακάτω.

Σας είχαμε δώσει και τους τρεις φιναλίστ που είναι πραγματικά φωτιά.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΜΑΡΙΝΑ – ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Μιλάμε για τριάδα φωτιά με παίχτες που έχουν ξεχωρίσει για τις μαγειρικές τους ικανότητες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, με δύο γυναίκες στην τελική φάση και περιμένουμε με αγωνία να δούμε την μεγάλη μονομαχία.

Ζευγάρι τελικού
Γυναικεία υπόθεση μεν, αλλά ο τελικός θα έχει μόνο μια γυναικά, αφού η Μαρίνα δεν θα τα καταφέρει. Στον μεγάλο τελικό θα βρεθούν δυο διαφορετικοί κόσμοι. Ο Πιο συμπαθής και ο πιο αντιπαθής παίχτης του διαγωνισμού.

Η μάχη του “καλού” εναντίον του “κακού” θα μπορούσε να πει κάποιος. Τουλάχιστον για όσους ενστερνίζονται τους δείκτες συμπάθειας και αντιπάθειας των παιχτών.

Θα σας δώσουμε και μια εσωτερική πληροφόρηση. Η Μαργαρίτα στον τελικό πήρε κεφάλι από την αρχή της μεγάλης μάχης.

Σας έχουμε δώσει τον μεγάλο νικητή
Όπως θα θυμάστε πρώτοι εδώ σας είχαμε δώσει την αποχώρηση της Μαργαρίτας,  και την επιστροφή της.

Στον τελικό θα ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά το μαγειρικό της ταλέντο και την μονομαχία με τον Διονύση θα την κάνει μια σχετικά εύκολη υπόθεση.

Η Μαργαρίτα θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και θα πάρει τον τίτλο του Masterchef και τα 50.000 ευρώπουλα.

Η πρώτη γυναίκα MasterChef θα γίνει γεγονός και ένα ακόμα ανδρικό κάστρο θα πέσει.

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »

Η Ισπανία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των περιστατικών γυναικοκτονιών

Η Ισπανία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των περιστατικών γυναικοκτονιών

Η Lufthansa διακόπτει τις πτήσεις της στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας

Η Lufthansa διακόπτει τις πτήσεις της στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας