Κιμ Καρντάσιαν: Αγνώριστη και τρομακτική στο American Horror Story – Σέξι στο Instagram (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι πλατφόρμες FX και Hulu ανακοίνωσαν πως ο τίτλος της 12ης σεζόν της σειράς American Horror Story θα λέγεται Delicate και αποκάλυψαν και τις πρώτες εικόνες από τον πολυαναμενόμενο κύκλο στον οποίο συμμετέχει και η Κιμ Καρντάσιαν στο πλάι των Έμμα Ρόμπερτς και Κάρα Ντελεβίν.

Στα πρώτα στιγμιότυπα η δισεκατομμυριούχος τηλεπερσόνα και fashion icon εμφανίζεται να φορά μια ξανθιά περούκα, έντονο κόκκινο κραγιόν, ένα περίεργο ζευγάρι γυαλιά και μαύρο φόρεμα ενώ κρατάει στα χέρια της ένα μωρό. Στο υπόλοιπο teaser εμφανίζονται κυρίως άμορφες φιγούρες που κινούνται συγχρονισμένα σ’ έναν κύκλο δημιουργώντας ένα πολύ τρομακτικό σκηνικό προϊδεάζοντας για το τι θα συμβεί στη 12η σεζόν του προγράμματος που θα μεταδοθεί αργότερα στη διάρκεια του 2023.

Emma Roberts. Cara Delevingne. Kim Kardashian. #AHSDelicate pic.twitter.com/C5OuGqZ8eC

— The AHS Zone (@ahszone) July 20, 2023

Kim Kardashian looks mesmerizing in ‘American Horror Story: Delicate.’ pic.twitter.com/CfrMcYHpxv

— Pop Crave (@PopCrave) July 20, 2023

Ο Ράιαν Μέρφι, υπεύθυνος για τη σειρά, σημείωσε: «Η Κιμ είναι από τις μεγαλύτερες σταρ της τηλεόρασης στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε μαζί μας. Τόσο η Έμμα (σ.σ. Ρόμπερτς) όσο κι εγώ θέλαμε πως και πως να συνεργαστούμε μαζί της. Ο χαρακτήρας της Κιμ θα είναι διασκεδαστικός, με ιδιαίτερο στιλ, αλλά τελικά πολύ τρομακτικός».

Κι ενώ στο «AHS» είναι… αγνώριστη, στο Instagram, η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν είναι ο… συνήθης σέξι εαυτός της. Οι πόζες που «ανέβασε» φορώντας μαγιό γρήγορα έγιναν viral εξαιτίας της εντυπωσιακής φιγούρας της. Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι που άφηνε λίγα στη φαντασία, συνόδευσε την καυτή ανάρτηση με το σχόλιο «Ρίσκαρε και θα λάβεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Παράλληλα, δε, οι φήμες στο Χόλιγουντ πως ενδεχομένως να έχει σχέση με τον πρώην της Ζιζέλ, τον κορυφαίο quarterback του NFL όλων των εποχών, τον Τομ Μπρέιντι έχουν «φουντώσει» και πάλι και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ αυτό δεν αρέσει καθόλου στον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. Η Καρντάσιαν, πάντως, παραδέχθηκε δημοσίως πως έκανε λάθος που ενεπλάκη σε σχέση με τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον τόσο γρήγορα μετά τον χωρισμό της από τον ράπερ.

Latest

Οι πιο «hot» Ελληνίδες παρουσιάστριες χωρίς ρούχα – Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Χατζίδου με μαγιό

Latest

5+1 σέξι εμφανίσεις των διεθνών σταρ στη Μύκονο