Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει: Ο λόγος που την ενόχλησε ο Γιώργος Λιάγκας

Φέτος η κατάσταση στην τηλεόραση είναι πραγματικά τραγική, είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς μια μέρα νιώθεις ότι έχεις καταφέρει κάτι και την επόμενη αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου. Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι αν ο ίδιος είχε κάνει αυτά που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη, θα είχε συλληφθεί εν ώρα εκπομπής. Η Κατερίνα Ζαρίφη εξέφρασε την αγάπη της προς άλλους συναδέλφους της, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Συρίγος, αλλά και την εκτίμησή της για τον Νίκο Μουτσινά.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε σε μια πλάκα που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο Λιάγκας είχε μια υπερβολική αντίδραση. Παρόλα αυτά, εξέφρασε την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στο μέλλον, καθώς τον θεωρεί έναν ταλαντούχο παρουσιαστή. Συμπλήρωσε επίσης ότι κάνει δημόσιες σχέσεις όπου χρειαστεί.

Written by admin

Ανησυχία για τον εξαφανισμένο 14χρονο Δημήτρη στο Νέο Ηράκλειο

Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το Παθιασμένο Φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σε Ένα Νυχτερινό Κέντρο