Κατερίνα Στικούδη, Βίκυ Καγιά και Ντορέτα Παπαδημητρίου: Τα κιλά και το ύψος τους για τις θεές της showbiz

Κατερίνα Στικούδη-Βίκυ Καγιά-Ντορέτα Παπαδημητρίου: Τα κιλά και το ύψος των “κορμιών” της ελληνικής showbiz! Φαίη Σκορδά διαθέτει και από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά. Και ας έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια ζυγίζει 59 κιλά και τρώει τα πάντα!

Απίστευτο κράξιμο στην Δέσποινα Βανδή!

Για το βάρος της Δέσποινα Βανδή κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της, ασκείται καθημερινά – τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει βάλει στη ζωή της και το τζόκινγκ – κι έτσι καταφέρνει να παραμένει σταθερά στα 53 κιλά, με ύψος 1.68. Βέβαια, όταν δεν έχει εμφανίσεις, το ρίχνει λίγο έξω, προσθέτοντας 2 με 3 κιλά παραπάνω, που όμως τα χάνει αμέσως.

Η Μελέτη είναι από τους αθλητικούς τύπους, με αδυναμία στα θαλάσσια σπορ. Στο παρελθόν είχαν γραφτεί διάφορα σχόλια για τα κιλά της, αλλά η παρουσιάστρια δεν έχει ανάγκη από κακίες. Διαθέτει ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Ζυγίζει γύρω στα 61 κιλά και έχει ύψος 1.71, πριν την εγκυμοσύνη της φυσικά!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναφερθεί στα κιλά της, έχοντας παραδεχτεί ότι μία περίοδο είχε προσθέσει αρκετά στη σιλουέτα της. Με σωστή διατροφή και άθληση έχασε περίπου 10 κιλά και πλέον ζυγίζει σταθερά 52 κιλά. Έχει ύψος 1,72

Το “κορμί” της ελληνικής showbiz, Κατερίνα Στικούδη ζυγίζει 56 κιλά και έχει ύψος 1.76.

Η Ντορέτα για χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου, ενώ γυμνάζεται καθημερινά. Διαθέτει ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Ζυγίζει 57 κιλά κι έχει ύψος 1.70.

Η Βίκυ Καγιά έχει ύψος 1,77. Προτού μείνει έγκυος ζύγιζε 55 κιλά, στα οποία επανήλθε μετά τη γέννηση της κόρης της. Εξάλλου, προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και στην εγκυμοσύνη είχε πάρει λίγα κιλά και τώρα που είναι έγκυος πάλι λογικά θα έχει αλλάξει το βάρος της!

Η Μαίρη Συνατσάκη μετά τη συμμετοχή της στο DWTS έβαλε το χορό στη ζωή της, ενώ γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Έτσι έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί. Η παρουσιάστρια διαθέτει τις ιδανικές αναλογίες…. ζυγίζει περίπου 57 κιλά με ύψος 1.68.

 

Survivor: Κατέρρευσε η Μαριαλένα που την χώρισαν από τον Σάκη, άλαλος ο Κατσούλης

Σαν σήμερα 05 Απριλίου: Οι εορτές και τα γεγονότα