Κατερίνα Στικούδη: Άφησε τους θαυμαστές της άφωνους για τη συνεργασία-έκπληξη με την πιο αμφιλεγόμενη τραγουδίστρια της Eurovision 2023 (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές και ακολούθους της πως θα βγάλει τραγούδι με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Evidemment», της φετινής γαλλικής συμμετοχής στην Eurovision.

Το Evidemment που θα κυκλοφορήσει στις 23/6 από την Universal Music της Γαλλίας, αποτελεί τη μουσική σύμπραξη των δυο τραγουδιστριών οι οποίες ερμηνεύουν το κομμάτι, η καθεμιά στην μητρική της γλώσσα. Με την La Zarra στα γαλλικά και την Κατερίνα Στικούδη στα ελληνικά (σε στίχους του Αντώνη Παππά), το «πάντρεμα» αυτό καθώς και η χημεία τους να είναι μαγική!

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τέλη Απρίλη και καθώς η La Zarra βρισκόταν σε promo περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision. Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να οδηγήσουν στη δημιουργία του Evidemment που αφορμάται στοιχεία από 80’s, discο pop και Vogueing.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official)

# Eurovision # Eurovision 2023 # Κατερίνα Στικούδη

Το τερμάτισε η Ανχελίτα του Big Brother: Δείτε την με ανύπαρκτο σορτσάκι

Ελένη Τσολάκη: Το ιστορικό σέξι «ατύχημα» της στον τηλεοπτικό αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)