Κατερίνα Καινούργιου: Μας έπεσε το… σαγόνι με το ντύσιμο σέξι… δασκάλας – Κορμί «λαμπάδα» (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία της από την πρωινή της εμφάνιση στην εκπομπή όπου φόρεσε μια σούπερ κοντή φούστα, κόκκινο κραγιόν και γυαλιά θυμίζοντας σέξι δασκάλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της την περασμένη εβδομάδα. Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα, το άγχος που είχε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, διότι πάντα πριν κοιμηθώ διαβάζω τι συμβαίνει στον κόσμο γενικότερα και το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα πράγματα στη χώρα. Εννοείται πως υπήρχε άγχος, αλλά ούτως ή άλλως αυτά είναι μέσα στην επικαιρότητα οπότε οφείλεις να ασχοληθείς με αυτά τα θέματα, να προβληματιστείς. Και δεν σου κρύβω ότι το καλοκαίρι σκεφτόμουν ότι αν ήμασταν τώρα στον αέρα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του Ανδρέα, να δείξουμε την οργή μας, την θλίψη μας ή την χαρά μας, να επιβραβεύσουμε κάποια περιστατικά που μπορεί να συνέβαιναν» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται» είπε στη συνέχεια.

# Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μου πέιτε γιατί το παιδί να κρατάει κάθε μέρα τη σχολική τσάντα, που είναι πιο βαριά από το σωματάκι του; – Δάσκαλος απαντά

Πορτοσάλτε: «Συγχαρητήρια ΑΕΚάρα» – Οικονόμου: «Έβγαζε μάτια ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός» (vid)