Κατερίνα Καινούργιου: Ανατριχιαστικό μήνυμα προς τον πατέρα στον αέρα

Δεν μπορείτε να μου πείτε πώς θα κάνω την εκπομπή μου! Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο!
Εκτός εαυτού βρέθηκε στον αέρα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου στο πρωινό της Τρίτης (27/2), όταν φιλοξένησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερέας αρνήθηκε να αφήσει μέσα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, λέγοντας ότι ήταν ένας από τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια πρόσφατα στην ελληνική βουλή.
Ο αρχιμανδρίτης κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για το ότι προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από το σοβαρό ζήτημα των Τεμπών, προκαλώντας την οργή της παρουσιάστριας.
«Δεν μπορείτε να μου πείτε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν γνωρίζετε αν έχουμε συνεννοηθεί με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή», απάντησε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.
«Τα Τέμπη είναι πάρα πολύ σημαντικά! Όχι, θα σας διακόψω! Θα σας διακόψω! Να εκμεταλλεύεστε, πατέρα, τον πόνο των μανάδων και των πατέρων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας διακόψω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!», πρόσθεσε με υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του Alpha.
«Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Θα κλείσω τη σύνδεση, παρακαλώ!», εξέφρασε εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, λήγοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον ιερέα.
«Αν ξανακούσω, ειλικρινά, κάποιον να προσπαθεί να αποσπάσει τη συζήτηση και να χρησιμοποιήσει τα Τέμπη… πες μου, ρε Ανδρέα, πραγματικά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά, δίνοντας τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Written by admin

Αποκάλυψη «βόμβα» από Εύη Δρούτσα για Καίτη Γαρμπή: «Της λέω μωρή τρελή απέρριψες…»

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία της με τον Mente Fuerte στο Instagram