Κατερίνα Γερονικολού: “Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν”

April 15, 2021

“Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι” ανέφερε η Κατςρίνα Γερονικολού.
Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη απόψε στο The 2Night Show και τοποθετήθηκε για το ελληνικό #Me Too αλλά και το πως θεωρεί ότι αντιδρούν ορισμένοι άνθρωποι, έχοντας στα χέρια τους εξουσία.
Η ηθοποιός ανέφερε για την Ζέτα Δούκα αλλά και για την εξομολόγηση που έκανε η ίδια μέσω των social media: «Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποιες πληγές αλλά τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν . Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς την να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει όλο αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να την στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να την στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη.»

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε ότι δεν αρέσουν στον Γιάννη Τσιμιτσέλη τα φαγητά της

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: “Με κρατούσε σφιχτά από το χέρι κι η νοσοκόμα με τραβούσε έξω”