Κατάθεση ψυχής από τον Δημήτρη Σαμόλη: «Έχω υποστεί bullying ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια» (vid)

Latest

Σε εξομολογητικό ύφος έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», μιλώντας μεταξύ άλλων για το bullying που βίωσε ως παιδί.

«Μου αρέσει να μην έχω συγκεκριμένη ταμπέλα. Οι “Στρακαστρούκες” έχουν αυτοβιογραφικά στοιχεία και κάποια από περιπτώσεις παιδιών που έφυγαν με πολύ περίεργο τρόπο, όπως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η σχέση μου με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης και είμαστε πολύ καλύτερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Έχω υποστεί bullying ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια. Επειδή δεχόμουν bullying, έβγαλα μια άμυνα και έγινα πολύ σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματά μου. Μου έμεινε τραύμα το bullying που βίωσα. Ευτυχώς υπάρχουν ψυχοθεραπευτές», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Σαμόλης ανέφερε επίσης: «Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, ειδικά ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να πάρω την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει. Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζετε, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δε θέλετε”. Οι γονείς μου έχουν καταλάβει τα λάθη τους, σε κάποιες φάσεις όμως με θεωρούν υπερβολικό».

πηγή: athensmagazine.gr

Logo

Σόκιν ανέκδοτο: Ο Αμερικάνος, ο Ρώσος και ο Έλληνας γενετιστής

Logo

Ανεκδοτάρα με μαμάδες: Η κόρη και οι γαμπροί