Καταπέλτης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Πάνο Βλάχο

Για τον χαμό που έχει γίνει με τον Πάνο Βλάχο και τη σημερινή απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε, συζήτησαν σήμερα (12/02) το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγινε έξαλλος με τον ηθοποιό και ξέσπασε στον αέρα.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο»

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο.

Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό.

Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια:

«Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι!

Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε κλείνοντας:

«Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν “φασισμός με αγγελικό πρόσωπο”. Είναι φασιστικά αυτά που λέει».

Πηγή: www.tilestwra.com

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε για τον Πάνο Βλάχο όσα σκεφτήκαμε όλοι οι Έλληνες

Γιατί σήμερα Τρίτη και 13 θεωρείται γροuσούζικη μέρα