«Καρφιά» από Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δεν έχω δει την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου γιατί…» (vid)

Latest

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή και πέταξε «καρφιά» για την σχέση που έχει πλέον με την τηλεόραση, το ενδεχόμενο της παρουσίασης αλλά και για τον έρωτα. Ποιο είναι ο λόγος που δεν έχει δει την εκπομπή του φίλου του, Γιάννη Μπέζου;

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λάσπα: Χαλάρωση και πρώτα μπάνια στη Σέριφο (pic)

Παράλληλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας» που παρουσίαζε, αλλά και στο τι βλέπει στην τηλεόραση.

«Το «Στην υγειά μας» θα το δείτε σε επαναλήψεις. Δεν έχω δει την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, βλέπω μόνο αθλητικά στην τηλεόραση. Με έχει καλέσει ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του, αλλά δεν κατάφερα να πάω λόγω παράστασης και πολύωρων γυρισμάτων», είπε χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε ότι η μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχω δει τον «Εκατομμυριούχο» με τον Αρναούτογλου γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Δεν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, έχουν κλείσει αυτοί οι κύκλοι για μένα. Με ενδιαφέρει μόνο η υποκριτική, έχω επιλέξει άλλη πορεία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για τον έρωτα δήλωσε: «Δεν πολυασχολούμαι με τον έρωτα, έχω δουλειές».

Γιώργος Λέντζας: «Πέρασα κατάθλιψη αμέσως μετά το World Party» (VIDEO)

Latest

Το γνώριζαν ελάχιστοι: Αυτός ήταν ο λόγος που είχαν χωρίσει Άντζελα Δημητρίου και Στηβ Κακέτσης