Κάνε Ότι Κοιμάσαι 3/10/23: Η Λέτα επιτίθεται στον γυμναστή πριν την δολοφονία του

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα αναπτύσσεται σε μια πιο τρυφερή φάση, υπερβαίνοντας τις προηγούμενες εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος είχε τραβήξει ένα βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι ο Γιώργος τους προστατεύει.

Ωστόσο, ο Γιώργος συνειδητοποιεί ότι ο κολλητός του τον κατηγορεί άδικα και ξεκινά να σκέφτεται να τον εκθέσει. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ότι ο δολοφόνος μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος που χακάρει τα κινητά. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αρχίζει να διαλυθεί όταν αυτός υπονοεί ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο.

Προσπαθεί να του εξηγήσει ότι ο φίλος του εκβίαζε ανθρώπους, αλλά ο Ίκαρος δεν είναι πρόθυμος να την καταλάβει. Η Έφη, από την πλευρά της, προσπαθεί να μάθει για ποιον λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, αλλά δεν λαμβάνει καμία απάντηση σχετικά με τον λόγο που τον υποπτεύεται. Η επιφύλαξη των φίλων της απέναντι στον Σταύρο αρχίζει να την ενοχλεί.

Εν τω μεταξύ, η Αμάντα και ο Πέρης συνειδητοποιούν ότι η σχέση τους έχει περάσει πέρα από τη φιλία. Η Δέσποινα αρχίζει να εμπιστεύεται περισσότερο την Πέρσα, καθώς αυτή στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθά με τις ισορροπίες του στο κολέγιο.

Ο Σταματάκης δεν κρύβει πλέον την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω τις προηγούμενες συγκρούσεις τους. Από την άλλη, ο Ίκαρος εκτιμά τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του.

Τέλος, υπάρχει μυστήριο γύρω από το γεγονός ότι η αστυνομία ζητά από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη, ενώ η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια.

Τέλος, παραμένει μυστήριο το τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της, καθώς και ο λόγος που ήταν επιθετική με τον γυμναστή, καθώς και το τι του έκανε το βράδυ πριν τον βρουν δολοφονημένο.

Νάρα Μπαπτίστα: Η σύντροφος του Βενσάν Κασέλ φωτογραφίζεται με μπικίνι κι εκείνος της γράφει «είσαι τα πάντα κι ακόμα περισσότερα»

Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει 12 χρόνια μετά το άγνωστο περιστατικό για το Νησί- Δεν θα το πιστεύετε