Κάνε ότι κοιμάσαι 11/9/23: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φώς

Ο Νικόλας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή. Έχει παραιτηθεί από το σχολείο και ζει απομονωμένος σε μια παραθαλάσσια περιοχή. Τα ενοχικά του συναισθήματα και τα τραύματά του από το μακελειό στο θέατρο ακόμα τον στοιχειώνουν.

Η Μπετίνα προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην κοινωνία και να αντιμετωπίσει τις ενοχές του, ενώ ο Μάκης προσπαθεί να προστατέψει τη Νάσια από την αντιδραστική συμπεριφορά που την έχει πιάσει μετά την απώλεια του Στάθη.

Ταυτόχρονα, ο Ίσσαρης, η Άννα και ο Πέτρος έχουν πάρει προαγωγή σε μια ειδική υπηρεσία, το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων, υπό την προϊσταμένη της αξιωματικού Χρύσας. Παρά την ειδίκευσή της, η Χρύσα δεν φαίνεται να συμπαθεί πολύ τα μέλη της ομάδας της. Καθένας από αυτούς έχει να αντιμετωπίσει τις δικές του σκιές και προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, ο Κάσδαγλης, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο, αντιμετωπίζει μια πρόταση από τον διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, από το οποίο αποφοίτησε. Ο Σταματάκης του προτείνει να εργαστεί για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο, με την προϋπόθεση ότι θα πείσει τον Νικόλα να επιστρέψει μαζί του.

Στο παρελθόν, αποβλήθηκαν δύο μαθητές από το σχολείο με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αυτό το γεγονός προξενεί σκάνδαλο και δημιουργεί τριγμούς στην προοπτική ανανέωσης της θητείας της παρούσας διοίκησης του σχολείου. Μια καθηγήτρια, η Πέρσα, φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα γι’ αυτό και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Η καλύτερή της φίλη, η Δάφνη, αρχηγός μιας ανερχόμενης πολιτικής παράταξης και μητέρα μαθήτριας στο σχολείο, είναι επίσης έτοιμη να την υποστηρίξει. Η Πέρσα βρίσκεται σε ένα δύσκολο δίλημμα ανάμεσα στα μυστικά του σχολείου και την επιθυμία της να ξεφύγει από αυτό το περιβάλλον.

Το βράδυ της μεγάλης δεξίωσης για τους χορηγούς του Κολλεγίου, όλοι φαίνεται να κρύβουν κάτι. Ένας καθηγητής Γυμναστικής έρχεται σε επαφή με τον Νικόλα και τον προειδοποιεί να μην δεχτεί την πρόταση να ενταχθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Και κυρίως, μια διαρροή ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με τη σύζυγο του διευθυντή του σχολείου φέρνει αντιμέτωπους όλους με τον κίνδυνο. Ένας άγνωστος δράστης είναι έτοιμος να δολοφονήσει τον γυμναστή λίγο μετά από αυτήν τη διαρροή, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά ανοικτά.

Latest

«Δίνει μία γενναία μάχη – Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία και…» – Ο Γολγοθάς του Βασίλη Καρρά (Vid)

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Απρόσμενη εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω