Καίτη Φίνου: Είχα 10 χρόνια να πάω με άνδρα,να κάνω σeξ … video

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σeξ για 10 χρόνια.

«Ήμουν πιωμένη, για αυτό έκανα σeξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σeξ. Είχα 10 χρόνια να κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.Η ερwτική της επιθυμία ξύπνησε μετά από 10 χρόνια, όταν συνάντησε έναν άνδρα που της έκανε «κλικ» και ξύπνησε μέσα της αυτό το αίσθημα.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα τύπο, που δεν ήταν όμορφος, αλλά είχε αυτό το σεξαπίλ… Μετά από 10 χρόνια είπα «ώπα, έφτασε η ώρα!». Ήμουν 40 και στα 50 μού ξύπνησε αυτό», είπε η Καίτη Φίνου.

Έχει η αποχή από το σeξ επιπτώσεις στην υγεία;

Τελικά το σeξ είναι σημαντικό για μία σχέση; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η συμβουλευτική ψυχολόγος και σeξολόγος Ίρις Κρέμερ, η οποία τόνισε πως η επιθυμία σχετίζεται με τη σeξουαλική δραστηριότητα και έχει εγκεφαλική και συναισθηματική διάσταση.

Η ψυχολόγος τόνισε πως η αποχή από το σeξ δεν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου, ωστόσο βοηθάει στη ψυχική υγεία και λειτουργεί ως αγχολυτικό.

Είναι το σeξ απαραίτητο συστατικό για να είναι ένα ζευγάρι μαζί;

Πρόκειται για ένα ερώτημα που βασανίζει πολλά ζευγάρια. Όπως τόνισε η ψυχολόγος, παίζουν ρόλο η ηλικία του ζευγαριού, η φάση ζωής στην οποία βρίσκονται, εάν έχουν παιδιά και πόσα χρόνια είναι μαζί.

«Τα ζευγάρια μεγαλώνοντας βρίσκουν κι άλλες ποιότητες μέσα στη σχέση. Σε νεότερες ηλικίες είναι σημαντικό κομμάτι, που συνδέει τους ανθρώπους σε διάφορες καταστάσεις», δήλωσε.

Δεν υπάρχει κανόνας στη συχνότητα του σeξ, καθώς κάθε ζευγάρι αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό.

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Επιστρέφει στη δημοσιότητα μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Υγεία – Λόξυγγας: Τι μπορεί να σημαίνει όταν είναι επίμονος