Καινούργιου για τα σχόλια για την πλαστική της Τούνη: «Αυτό δεν είναι διαδικτυακό bullying, άμα σας δείξω τι λαμβάνω εγώ»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη μετά από την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της.

Μετά την προβολή των εν λόγω σχολίων, η παρουσιάστρια διαφώνησε με το ότι της γίνεται «διαδικτυακό bullying», καθώς η Instagrammer έχει υποστεί και χειρότερες συμπεριφορές και τόνισε το γεγονός πως η ίδια ζητάει το feedback από τους ακολούθους της, εφόσον βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Αυτό δεν είναι διαδικτυακό bullying , άμα σας δείξω εγώ τι λαμβάνω ή και πάρα πολλοί που εκτιθέμεθα… Ε, δεν είναι».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Εννοώ, ότι όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή να αλλάξεις τη μύτη σου σε μια μεγαλύτερη ηλικία, δεν είσαι 16-18 χρονών, σε έχει μάθει ο κόσμος και σε έχει δει ο κόσμος με τη μύτη, περιμένεις ότι δεν θα αρέσεις σε όλους. Η Ιωάννα είναι μαθημένη σε όλο αυτό παιδιά».

«Ένα κορίτσι όπως είναι η Ιωάννα που επικοινωνεί πάρα πολύ με τους followers της για όλα, δεν έχει μόνο θετικά σχόλια και είναι λογικό. Εγώ αυτό δεν το θεωρώ διαδικτυακό bullying. Εγώ θεωρώ ότι έχει φάει πολύ περισσότερο bullying σε άλλα θέματα. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

# Ιωάννα Τούνη # Κατερίνα Καινούργιου # πλαστική

Πηγή

Latest

ΣΟΚ για Φαίη Σκορδά σε συνέντευξη με διάσημο ηθοποιό – «Δεν ήξερα που να κρυφτώ» (vid)

Latest

Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου – «Ξαναχτύπησε» με νέα αποκαλυπτική φωτογραφία