Jennifer Lopez: Η σταρ του Χόλιγουντ και τα 3 μυστικά ομορφιάς της

Εκρηκτική και πάντα φρέσκια, η JLο αν και 50+, έχει ενέργεια και εμφάνιση που δύσκολα συναντάς- σε οποιαδήποτε ηλικία. Η άψογη εικόνα της είναι σε μεγάλο βαθμό ζήτημα γονιδίων- αλλά τα γονίδια από μόνα τους δε θα είχαν «ανθίσει» με τέτοιο τρόπο χωρίς την κατάλληλη συντήρηση.Ένας από τους τρόπους να διατηρεί την εμφάνισή της τόσο φρέσκια, είναι να αποφεύγει συστηματικά και με μεγάλη προσοχή τρία πράγματα….

Η καφεϊνη, το αλκοόλ και η έλλειψη ύπνου.
«Έχω φροντίσει πολύ τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται», έχει δηλώσει η Λόπεζ, το καθημερινό πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μαθήματα χορού, προπόνηση με βάρη και αεροβική γυμναστική. Εκτός από την έλλειψη ύπνου, η οποία συνδέεται με πλήθος προβλημάτων σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας, το αλκοόλ ενοχοποείται συχνά για στομαχικές διαταραχές και ξηρό δέρμα.

Παρ’ όλο που η καφεϊνη δεν ενοχοποιείται για τόσες αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό, πολλές διάσημες δηλώνουν ότι την έχουν αντικαταστήσει εδώ και χρόνια με το πράσινο τσάι.
Πάντως, η Λόπεζ δηλώνει ότι το «κλειδί» της καθημερινότητάς της δεν είναι οι στερήσεις και οι θυσίες, αλλά περισσότερο η σταθερότητα και η συνέπεια σε ένα υγιεινό και ισορροπημένο lifestyle.

Big brother spoiler Τελικός νικητής. Είναι οριστικό. Τα αποτελέσματα

My Style Rocks: Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ΘΕΑ