Ιβάνα Γιακούμπκοβα: Παίζει μπάσκετ, έχει ύψος 1,97m και οι φωτογραφίες της με μαγιό διαλύουν το Instagram

Η Ιβάνα Γιακούμπκοβα είναι μια από αυτές τις γυναίκες που αποδεικνύουν πως τα όρια είναι φτιαγμένα για να καταρρίπτονται. Με ύψος που φτάνει τα 1.97 μέτρα, η Σλοβάκα επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια και μοντέλο καταφέρνει να συνδυάζει δύο εξίσου απαιτητικές καριέρες, αφήνοντας τον κόσμο άφωνο.

Μια Καριέρα στο Μπάσκετ

Αν και γεννημένη στη Σλοβακία, η Ivana Jakubcova έχει διαπρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παίζοντας επαγγελματικά μπάσκετ σε επίπεδο που αρκετές φορές φαίνεται σχεδόν απίστευτο για μια γυναίκα του ύψους της. Η αγάπη της για τον αθλητισμό και η απίστευτη φυσική της κατάσταση την καθιστούν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας που διχάζει και οι κανόνες του Ολυμπιακού

Εκτός Γηπέδου

Εκτός από το μπάσκετ, η Ιβάνα Γιακούμπκοβα κάνει καριέρα και ως μοντέλο. Με το αψεγάδιαστο σώμα της και την εκθαμβωτική της εμφάνιση, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει το δικό της χώρο στον κόσμο της μόδας.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram, ιδιαίτερα εκείνες στις οποίες ποζάρει με μαγιό, δείχνουν τον ιδανικό συνδυασμό δύναμης και θηλυκότητας που την χαρακτηρίζει. Το αψεγάδιαστο σώμα της, προϊόν πολυετών αθλητικής προπόνησης, αποτελεί πραγματικό έργο τέχνης και πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Πρότυπο για άλλες Γυναίκες

Η Ιβάνα Γιακούμπκοβα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του πως μπορείς να επιδιώξεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, ανεξαρτήτως των εμποδίων. Το ότι επιλέγει να ακολουθεί ταυτόχρονα δύο τόσο διαφορετικές καριέρες, κάνει την επιτυχία της ακόμα πιο αξιοσημείωτη.

Είτε είναι στο γήπεδο μπάσκετ, είτε σε μια φωτογράφηση μόδας, η Ιβάνα Γιακούμπκοβα αποδεικνύει ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα στερεότυπα, να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Μαύρο Ρόδο: Δάκρια και συγκίνηση στο Twitter με το συνταρακτικό φινάλε της σειράς – «Κλαίμε όλοι μαζί»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σκανταλιάρικη ΦΩΤΟ στην κουζίνα – Το λευκό μπλουζάκι αφήνει λίγα στη φαντασία!