«Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor! Του είχα πει ότι εφόσον…» – «Άνοιξε το στόμα» της η Παναγιώταρου για τον χωρισμό με Σχίζα (vid)

Latest

Στον καναπέ της εκπομπής «I Love ΣουΚου» κάθισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε πως σήμερα οι σχέσεις της με τον Στάθη Σχίζα έχουν φτιάξει, καθώς τα μαγαζιά τους είναι αρκετά κοντά με το κομμάτι της επανασύνδεσης να μην το σχολιάζει εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλεξανδρόπουλος, η θέση του, η απόφαση του Μαρτίνεθ, τα… κόλπα ενόψει ΠΑΟΚ και οι «κατάσκοποι»

Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα
«Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει και να πάει καλά.

Δείτε επίσης: «Λύνει» τη σιωπή της η Παναγιώταρου: «Αν ο Στάθης δεν είχε μπει στο Survivor All Star, τα πράγματα σήμερα θα…»

Τα δίνω όλα, όταν κλείνει ένα κεφάλαιο κλείνει. Εγώ στη συζήτηση του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το είχες πάει στο πικ, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Υπήρχαν κάποια προβλήματα και πιστεύω, ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως τα προβλήματα είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα. Τώρα είμαστε γείτονες βασικά και ξέρω, ότι μπορεί κάπου να τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά μου αρέσει να μιλάω και για άλλα πράγματα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ντούα Λίπα: Επιτέλους το ανακοίνωσε μετά από αινιγματικά posts – Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι (ΦΩΤΟ)

Νεϊμάρ: Νέες «φουρτούνες» – Και τραυματίστηκε σοβαρά και χωρίζει, δεν θα πιστεύετε πόσες φορές απάτησε τη σύντροφό του!