Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H απόλυτη «εκδίκηση» της ξανθιάς – Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον… ερωτευμένο πρώην της (VIDEO)

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για το περιστατικό με τον καβγά που υπήρξε στα μπουζούκια ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ανάμεσα σε άλλα.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του «Survivor 2022» ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στο «I love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα. «Θα σου πω εγώ τι είδα. Εγώ Στάθη μου είδα έναν άντρα ερωτευμένο. Αυτό είδα. Έναν άντρα που είχε ένα πάθος» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Στάθης Σχίζας γέλασε αμήχανα και απάντησε: «Εσείς είδατε μία σκηνή στο τέλος. Αυτό. Είδατε ένα ζευγάρι. Κι εσύ έχεις χωρίσει, ερωτευτεί και τα έχεις ξαναβρεί. Είδες ένα ζευγάρι που είχε έναν καυγά, είχαμα να βρεθούμε 3 μήνες, περίπου, αν θυμάμαι καλά. Συμβαίνουν αυτά».

«Εγώ δεν θα μείνω στο τι έγινε και γιατί έγινε. Δεν ξέρω αν ήταν αμφίδρομο, αλλά εγώ είδα έναν άντρα που κάτι έχει» κατέληξε η παρουσιάστρια. «Εγώ πλάτη ήμουν» είπε χιουμοριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Το περιστατικό στα μπουζούκια

Περίπου πέντε μήνες από τον χωρισμό τους, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είχαν μια αμήχανη στιγμή σε νυχτερινό κέντρο.

Η Ιnstagrammer επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο πρώην παίκτης του «Survivor» πετούσε λουλούδια στην άλλοτε σύντροφό του και αυτό εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν ο Στάθης Σχίζας την πλησίασε και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή, φαίνεται να έχουν έναν έντονο διάλογο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας την έπιασε από το χέρι και εκείνη αντέδρασε αμέσως.

Ο Τοτός δίνει ρέστα: “Τις δυο τις κατάφερα, την τρίτη την έγλυψα…”

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πρόταση της Βασιλικής προκαλεί αμηχανία