Ήταν εντυπωσιακή, μελαχρινή πρωταγωνίστρια των 90s ελληνικών σειρών: Πώς είναι σήμερα η Αννα Μιχαήλου;

Σαρκώδη χείλη, καστανά μαλλιά και μελαγχολικό βλέμμα. Πού χάθηκε η πρωταγωνίστρια των αγαπημένων 90s σειρών και πώς είναι σήμερα;

Η Άννα Μιχαήλου γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετά το σχολείο, αποφοίτησε αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ το 1986 και μέσα στα επόμενα χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής, κερδίζοντας αμέσως την αγάπη του κοινού.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1989 στη σειρά “Σταύρωση χωρίς Ανάσταση”, αλλά έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις σειρές: Τμήμα Ηθών, Δις εξαμαρτείν, Λόγω Τιμής και Απαγορευμένη Αγάπη.

Έπαιξε και σε άλλες σειρές, όπως το «Λένη» και «3ος νόμος», ενώ από το 2009 και μετά χάθηκε από το τηλεοπτικ

Το 2010, έπειτα από τετράχρονη σχέση, παντρεύτηκε τον κτηνίατρο Ερρίκο Τσιπιανίτη. Στις 10 Φεβρουαρίου 2011, απέκτησαν την κόρη τους, Χριστίνα.

Η ίδια έχει πει σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση: «Ασχολούμουν με την κόρη μου. Ήταν αρκετά μικρή και σαφώς είναι δύσκολο να συνδυάσεις παιδί και τηλεόραση. Όλα έχουν βέβαια να κάνουν με τις βοήθειες που έχει μια νέα μητέρα αλλά και από το εάν θέλει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της. Δεν είναι μία η απάντηση. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία και τις επιλογές σου», δήλωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

«Όσο ήμουν μικρότερη, το συναίσθημα ήταν πάνω από τη λογική. Τώρα νομίζω ότι η λογική είναι λίγο πάνω από το συναίσθημα. Εννοώ ότι κανείς πριν πάρει μια απόφαση θα πρέπει να την επεξεργάζεται λογικά και αυτό προσπαθώ να κάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου λείπει το συναίσθημα. Απλώς θεωρώ ότι όσες φορές οι αποφάσεις μου ήταν εν θερμώ τις περισσότερες φόρες ήταν λάθος», είχε τόνισει.

Πώς είναι σήμερα η Άννα Μιχαήλου σε ηλικία 58 ετών;;;











Οδυσσέας Σταμούλης: Ξεσπά μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για την Κάτια Νικολαΐδου

Σιακαβάρα για Πλεύρη: «Ζω έναν πολύ μεγάλο έpωτα, έχω εpωτευθεί πραγματικά πολύ, έχω πάθει την πλάκα μου»

Logo

Ανεκδοτάρα με γυναίκα οδηγό: Το κραγιόν και η Εθνική