Iρίνα Σάικ: Στα 37 της βάλθηκε να ξανασυστηθεί στο ανδρικό κοινό πιο προκλητική από ποτέ (pics)

Όταν έχεις κολλητή φίλη την Έμιλι Ραταϊκόφσκι η οποία αποθεώνει κάθε σου γυμνή εμφάνιση στα social media τότε τα πράγματα μπορούν για τους άντρες followers να πάνε μόνο καλύτερα!

Σε αυτό το κλίμα το σούπερ μόντελ Irina Shayk στα 37 της πλέον βάλθηκε να ξανασυστηθεί στο κοινό, αυτή τη φορά πιο προκλητική από ποτέ

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιάζει η Έρρικα Πρεζεράκου 3 χρόνια από τον ακρωτηριασμό: Δείχνει το χέρι της και περνάει ένα δυνατό μήνυμα (pic)

Η διάσημη Ρωσίδα σούπερ μόντελ, Ιρίνα Σάικ, γνωστή για την παρουσία της στην πασαρέλα και στις διαφημίσεις υψηλής μόδας, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επανέλθει δυναμικά στο επίκεντρο των social media. Αυτή τη φορά, η Σάικ προκαλεί συζητήσεις με τις νέες της φωτογραφίες στο Instagram, όπου εμφανίζεται πιο προκλητική από ποτέ.

Η γοητευτική μοντέλα, η οποία έχει αποκτήσει φήμη για τις κομψές και συχνά διακριτικές εμφανίσεις της, φαίνεται να ακολουθεί μια νέα, πιο τολμηρή κατεύθυνση. Στις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Σάικ παρουσιάζει μια πιο αποκαλυπτική πλευρά, φορώντας εντυπωσιακά και προκλητικά ρούχα που τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι νέες αυτές δημοσιεύσεις έχουν προκαλέσει πληθώρα σχολίων και αντιδράσεων από τους θαυμαστές της, καθώς και από την παγκόσμια κοινότητα της μόδας. Πολλοί εκθειάζουν την τόλμη και την αυτοπεποίθηση της Σάικ, ενώ άλλοι εκφράζουν έκπληξη για αυτή την αλλαγή στο στυλ της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ιρίνα Σάικ λαμβάνει για αυτές τις νέες φωτογραφίες εξαιρετική στήριξη από την κολλητή της φίλη, το επίσης διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Η Ραταϊκόφσκι, γνωστή για την ισχυρή της παρουσία και ακολουθία στα social media, αλλά και την αγάπη της για το γυμνό αποθεώνει κάθε φωτογραφία της Σάικ, προσθέτοντας έτσι στη λάμψη και τη δημοτικότητά της.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Logo

Ανεκδοτάρα με τον Κωστή: “Μη δίνεις και μεγάλη σημασία στο τι λέει”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα είπε όλα για την επιστροφή στον πρώην σύζυγό της με 5 λέξεις και «τελείωσε» τους haters της (VIDEO)