Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα είπε όλα για την επιστροφή στον πρώην σύζυγό της με 5 λέξεις και «τελείωσε» τους haters της (VIDEO)

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη και όταν ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» τη ρώτησε, γιατί επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό», εκείνη του απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Ακόμη, σχετικά με το αν είναι μια μορφή bullying το να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Για το μπλοκ στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

dessou.gr

Iρίνα Σάικ: Στα 37 της βάλθηκε να ξανασυστηθεί στο ανδρικό κοινό πιο προκλητική από ποτέ (pics)

Βαλέρια Κουρούπη: Δείτε με ποιον νεαρό ηθοποιό είναι ζευγάρι – Είναι 17 χρόνια μικρότερός της! (ΦΩΤΟ)