Ιωάννα Τούνη: Διχασμός στο Twitter επειδή θήλασε δημόσια

«Εμφύλιος» στο Twitter για τα «μάτια» της Ιωάννας Τούνη. Η γνωστή influencer απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μόντε Κάρλο μαζί με την καλή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη και -φυσικά- τον γιο της, αφού δεν τον αποχωρίζεται στιγμή.

Μόνο που «τόλμησε» να θηλάσει το μωρό δημόσια. Η κίνησή της αυτή ήταν αρκετή για να γίνει trend και κάποιοι χρήστες στα social media να την κατακρίνουν. Ωστόσο, υπήρξαν και αυτοί που έσπευσαν να την υποστηρίξουν.

Διαβάστε επίσης: Τεχνογνωσία και οικονομική δυνατότητα…

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, όπου θηλάζει δημόσια τον γιο της σε καφέ και στη λεζάντα έγραψε: «Η ζωή μιας μαμάς».

Η ανάρτησή της

Το όνομά της έγινε αμέσως trend στο Twitter, με κάποιους χρήστες να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα, με τους μεν να σχολιάζουν αρνητικά την κίνησή της και τους δε να την επικροτούν.

«Σας πείραξε που η #Τουνη ταΐζει το παιδί της δημόσιας, Δεν ήξερε να πάει να κρυφτεί μην σοκαριστείτε που θηλάζει τον γιο της. Δεν σας μπορώ εσάς πραγματικά. Στις παραλίες μια χαρά σας πετάγονται τα μάτια έξω με όσα βλέπετε».

«Η ζωή της μαμάς είναι να βγάζει βίντεο το μωράκι της να θηλάζει και να το εκθέτει σε εκατομμύρια ανθρώπους; Αλήθεια ε;».

«Εν τω μεταξύ εγώ την Τούνη τη συμπάθησα ακριβώς επειδή έχει το μωρό, συνέχεια μαζί», είναι κάποια από τα σχόλια των χρηστών.

Η ζωη της μαμας ειναι να βγαζει βιντεο το μωρακι της να θηλαζει και να το εκθετει σε εκατομμυρια ανθρωπους; Αληθεια ε; pic.twitter.com/pBU3XMjVVy

— Μάνατζερ Φρίζμπι (@BerryLiz13) July 1, 2023

Σας πείραξε που η #Τουνη ταΐζει το παιδί της δημόσιας

Δεν ήξερε να πάει να κρυφτεί μην σοκαριστείτε που θηλάζει τον γιο της

Δεν σας μπορώ εσάς πραγματικά
Στις παραλίες μια χαρα σας πετάγονται τα μάτια έξω με όσα βλέπετε pic.twitter.com/sjakryRENZ

— . 🐵 (@MonkeyDKomi) July 1, 2023

Όλοι είμαστε με τον δημόσιο θηλασμό κ όλοι θέλουμε να γίνεται ελεύθερα στην Ελλάδα αλλά μου βάζετε παράδειγμα την Τουνη… Η κοπέλα είναι η επιτομή του ατενσιονχοριλικιου π κατονόμασε ένα σεξ τειπ με κολλητούς βιασμό για followers κ προβολή. Οπότε είμαι με την Μάνατζερ. https://t.co/wLs8jf6Bh9

— Dora Veloo (@dwravel13) July 1, 2023

Η ζωη της μαμας ειναι να βγαζει βιντεο το μωρακι της να θηλαζει και να το εκθετει σε εκατομμυρια ανθρωπους; Αληθεια ε; pic.twitter.com/pBU3XMjVVy

— Μάνατζερ Φρίζμπι (@BerryLiz13) July 1, 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

Οι σέξι πόζες της Τζορτζίνα του Κριστιάνο στις διακοπές τους (pics)

Αποκάλυψη απο Fipster: «Είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, πια το δηλώνω»