Ήλιος: Καρέ – καρέ το δραματικό φινάλε της σειράς

Ρίχνει αυλαία στις 11/6

ηλιος

Οι ήρωες της σειράς Ήλιος στα τελευταία επεισόδια βρίσκονται σε μεγάλη απειλή, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να πιάσει την άκρη του νήματος προκειμένου να μάθει τους εκβιαστές του Φίλιππου και της Διώνης αλλά και τους δικούς του, καθώς έχει μπει και ο ίδιος στο στόχαστρο.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Ήλιος
Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη πλησιάζει, ενώ το κλίμα της ανασφάλειας και του κινδύνου κορυφώνεται. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη αλλά για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί και θα χαλάσει την πιο ευτυχισμένη μας στιγμή», λέει η γυναίκα στον αγαπημένο της που προσπαθεί να είναι καθησυχαστικός. «Τίποτα δεν θα συμβεί και εσύ θα είσαι πανέμορφη και θα λάμπεις», της απαντάει.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος και η Διώνη ακολουθούν το σχέδιο του Δημήτρη και μεταφέρονται σε ξενοδοχείο, ενώ αυτός που τους απειλεί συνεχίζει να τους παρακολουθεί. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και η Διώνη αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει όπλο. Ο Φίλιππος και η Διώνη σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, αφού εδώ κινδυνεύει η ζωή τους. Ενώ, ο Κρις έχει συλληφθεί.

Την ίδια ώρα η Ελένη και ο Μανώλης αποφασίζουν να φύγουν κρυφά, παίρνοντας μαζί τους και τη δυσαρεστημένη Μαριάνθη, ενώ η Αλεξάνδρα δέχεται μια νέα απειλή. Παράλληλα ο Ντίνος ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς για τον Αχιλλέα. «Πρέπει να τον σταματήσουμε με κάποιο τρόπο. Συνεχίζει να ενοχλεί τη Λένα», της λέει. Τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων στο γραφείο της Αλεξάνδρας οδηγούν σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις απειλές…

Αργότερα ο Μανώλης βρίσκεται δολοφονημένος. Αυτοί που τον σκότωσαν, πιστεύοντας πως τα χρήματα βρίσκονται στην κατοχή του Δημήτρη, απειλούν ότι ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί, αν δεν τους τα παραδώσει άμεσα. Ενας αστυνομικός από την αστυνομική περιφέρεια Κρήτης, ο Νεκτάριος, έρχεται να βοηθήσει στην υπόθεση. Οσο για τον Νικήτα ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα μακριά από το παρελθόν του, αλλά και τη Λήδα.

Η αναπάντεχη ανατροπή στο πάρτι του γάμου
Η Αλίκη με τον Δημήτρη παντρεύονται στο δημαρχείο, ενώ ο Φίλιππος παίρνει ένα ακόμη μήνυμα από τον άνθρωπο που τον κυνηγά. Η Αλίκη έχει συνεχώς ένα κακό προαίσθημα, το οποίο δεν την αφήνει να χαρεί. «Τι έχεις;», τη ρωτάει ο Δημήτρης. «Τίποτα, αγάπη μου. Είμαι απλά συγκινημένη», του απαντά.

Ο Δημήτρης ανησυχεί κι εκείνος για την ασφάλεια στο κτήμα που θα γίνει το πάρτι του γάμου του. Ενας άντρας τον παρακολουθεί όταν εκείνος βγαίνει από το σπίτι του Φίλιππου… Στο μεταξύ ο Δήμος παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του, η οποία θα επηρεάσει τόσο τη Λήδα όσο και τη Σοφία. Την ίδια στιγμή τόσο η Αλίκη όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης.

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός της σειράς “Ήλιος” αποκαλύπτει περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Για μη χειρουργήσιμους καρκίνους τα πρώτα εμβόλια με mRNA τεχνολογία, λέει στο Πρακτορείο FM o Αν. Περράκης

ΥΓΕΙΑ: Για μη χειρουργήσιμους καρκίνους τα πρώτα εμβόλια με mRNA τεχνολογία, λέει στο Πρακτορείο FM o Αν. Περράκης

survivor

Survivor 4 trailer 30/5: Ο Ηλίας στην κολοτούμπα της χρονιάς και φύγαμε για Μαϊάμι!