Ήλιος spoiler: Νεκρός ο Δημήτρης από τα χέρια του Τζαφάρ

ηλιος

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 και το Sportime έχει το νέο μεγάλο «Ήλιος spoiler».

Η δεύτερη σεζόν του σίριαλ έχει κάνει την μεγάλη έκπληξη στην τηλεθέαση και παρά την αλλαγή της ώρας προβολής (17:30) συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά και να υπόσχεται ακόμη περισσότερα μέσα από τα επόμενα επεισόδια.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, το μακελειό στο σπίτι της Αλίκης με εντολή του Τζαφάρ αναμένεται να κάνει χαμό! Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική εξέλιξη.

Στη συνέχεια λοιπόν αναμένεται να δούμε τον Χρήστο να βρίσκει το στικάκι με τα στοιχεία για τους διακινητές και να ετοιμάζεται να το παραδώσει στην υπηρεσία του. Ένα τηλεφώνημα της Αλίκης τον σταματάει, καθώς όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης έχει πέσει στα χέρια του κυκλώματος και κινδυνεύει η ζωή του.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης που κρατείται μαζί με την Αζίζα, μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της. Την ίδια ώρα η Αθηνά και ο Χρήστος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον σώσουν.

Κι ενώ η Αζίζα τελικά καταφέρνει και επιστρέφει στην Αλίκη, μια νέα απειλή εμφανίζεται για τις δυο τους, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ακόμη αβοήθητος στο έλεος του Τζαφάρ.

Εκείνος συνεχίζει να κρατά όμηρο τον Δημήτρη. Στο μεταξύ ο Χρήστος και η Αθηνά διαφωνούν σχετικά με το πώς να χειριστούν την υπόθεση. Από την μεριά του, ο Χρήστος επιμένει και εκτελεί το σχέδιο του διακινητή και τον βγάζει από τη χώρα με αντάλλαγμα να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη.

Ο ίδιος έχει καταλάβει τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η Αλίκη με την Αζίζα, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δει αν ο Τζαφάρ έχει κρατήσει τον λόγο του. Τίποτα, όμως, δεν θα είναι όπως φαίνεται.

Ο αστυνόμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στον σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του κακοποιού, ενώ ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί κι εκείνον εσπευσμένα στο σπίτι της.

Όταν φτάνει εκεί θα είναι ήδη αργά, αφού κατ’ εντολή του Τζαφάρ δημιουργείται μεγάλη συμπλοκή. Ολα όσα θα συμβούν εκεί θα οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα.

Η Αθηνά και ο Χρήστος πιάνουν και ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε το μακελειό στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ. Το θέμα είναι αν θα πει τα όσα ξέρει.

Λέει «αντίο» ο Γιώργος Καραμίχος

Στο μεταξύ, ο αγαπημένος ηθοποιός και «τηλεοπτικός» Δημήτρης, αποχωρεί οριστικά από την δραματική σειρά, καθώς οι… σειρήνες που τον καλούν σε Ευρώπη και Αμερική και αφορούν τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, τον Μάρτιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού παράσταση βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, την οποία σκηνοθετεί, αλλά και παίζει.

Μάλιστα, η παράσταση αυτή στη συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος θα συμμετάσχει σε δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στη σειρά του ΑΝΤ1; Αυτός είναι ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με την αστυνομία!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δείτε σήμερα (3/2, 17:30)

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο μας περιμένει!

Η Αζίζα απομακρύνεται από το σπίτι της Αλίκης για την ασφάλειά της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει ακόμη χωρίς να το ξέρει κανείς.

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην επέμβαση του Νίκου και της Ελένης προκαλεί αγωνία. Η κρίση στη σχέση του Μιχάλη και της Νέλλης γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ η Νέλλη έρχεται όλο και πιο κοντά με το Σπύρο.

Κι ενώ ο Δημήτρης συγκρούεται έντονα με τον Τζαφάρ για την Αζίζα, η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με μια έκπληξη από τον Ρασίντ…

Spoilers

Με χειροπέδες ο “καβαλάρης της Πάτρας” – Ανέβασε ροζ βίντεο με τη συναίνεσή της και όταν χώρισαν έβαλε το…

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα spoiler: Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί από τη Μουρμούρα τη νέα σεζόν