Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη έγκυος στο παιδί του Δημήτρη

Spoilers

Ο Ήλιος συνεχίζεται και όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις της συνέχειας βρίσκονται στο Sportime.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του Ήλιου καθώς ο θάνατος του Δημήτρη θα αλλάξει ριζικά το σκηνικό της σειράς του AΝΤ1 αλλά και τις ζωές των υπόλοιπων ηρώων.

Όσα ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια συγκλονίζουν. Ο Δημήτρης προσπαθεί να σώσει την Αλίκη από τα χέρια του Τζαφάρ και των ανθρώπων του. Γνωρίζει ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο για την γυναίκα που αγαπάει καθώς οι κακοποιοί είναι αδίστακτοι. Την ίδια ώρα ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο  το οποίο τον οδηγεί στο σπίτι της Αλίκης. Όταν θα φτάσει όμως εκεί θα είναι αργά.

Με εντολή του Τζαφάρ δημιουργείται μεγάλη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης. Οι κακοποιοί κρατάνε στα χέρια τους την Αλίκη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να τη σώσει και πέφτουν πυροβολισμοί και από τις δύο πλευρές. Ο αστυνόμος Λαϊνάς όμως παρά την εμπειρία του, αυτή τη φορά δε τη γλυτώνει. Μία σφαίρα θα αποβεί μοιραία και θα τον ρίξει νεκρό.

Η Αλίκη δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν. Είναι σα να ζει έναν εφιάλτη. Ο Χρήστος είναι και αυτός συγκλονισμένος ωστόσο προλαβαίνει και συλλαμβάνει τον άνθρωπο του ξεκίνησε το μακελειό. Η ζωή όλων όμως έχει αλλάξει για πάντα.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Οι ανατροπές στη ζωή της Αλίκης διαδέχονται η μία την άλλη

Η Αλίκη αδυνατεί να πιστέψει πως μετά τον Φίλιππο, τον άντρα των παιδιών της, χάνει και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να προχωρήσει αλλά δε σταματάει να κατηγορεί τον εαυτό της για όλα όσα συνέβησαν καθώς αυτή ήταν που έμπλεξε τον αγαπημένο της στην ιστορία.

Είναι συνεχώς αδιάθετη αλλά το αποδίδει το γεγονός στη μεγάλη στεναχώρια της. Ωστόσο σύντομα κάποιες υποψίες ότι μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα της μπαίνουν στο μυαλό. Κάνει τεστ εγκυμοσύνης και αυτό βγαίνει θετικό!

Η Αλίκη δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το γεγονός. Τα συναισθήματα της είναι ανάμικτα. Οι σκέψεις για το πως θα μεγαλώσει το μωρό χωρίς τον άντρα της ζωής της της κατακλύζουν το μυαλό. Θολώνει και σκέφτεται να μην κρατήσει το μωρό.

Όμως αυτό το μωρό είναι κομμάτι του Δημήτρη, του άντρα που λάτρεψε, του άλλου της μισού. Οι άσχημες σκέψεις φεύγουν από το μυαλό της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη δολοφονία του Δημήτρη και το μέλλον της Αλίκης.

Σασμός

Σασμός spoiler: Αυτοκτονεί η Καλλιόπη … το τραγικό τέλος της

Spoilers

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ιάκωβος κι Αθηνά πιάνονται στα πράσα