Βρισηίδα Ανδριώτου: “Καίει”τον Μαρτίκα … τα ήξερε όλα για τον Μάριο και την Καρολίνα και έκανε τον «δικαστή»;

Σίγουρα όλοι θυμάστε το Σπύρο Μαρτίκα σε ρόλο δικαστή να κατηγορεί τον Μάριο Πρίαμο για την Καρολίνα ότι έκανε το Survivor All Star reality αγάπης!
Με μία ανάρτηση όμως την οποία έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ένα Story μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κυριολεκτικά καρφώνει το σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα για όλο αυτό το θέατρο και το δικαστήριο που έφτυσε εναντίον του Μάριου και της Καρολίνας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η σύντροφός του δικαστή Μαρτίκα με ένα Story στο instagram αποκάλυψε ότι το ίδιο πράγμα ακριβώς έκανε και εκείνος παρέα μάλιστα με τον Σάκη Κατσούλη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρει στο story της ότι τη δεύτερη μέρα του παιχνιδιού ήρθε ο Σπύρος μαζί με τον Σάκη στην μπλε καλύβα απέξω η Μαριαλένα τότε την φώναξε και της είπε:

«Έλα ήρθαν οι άντρες μας!»

Η ίδια η Βρισηίδα με τον γνωστό τρόπο της τσιρίδας όπως φανταζόμαστε ρώτησε:

«Ο Σπύρος ήρθε εδώ;»

πλέον όπως καταλαβαίνετε όλο το σκηνικό είναι στημένο από την παραγωγή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού mιας και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που ήθελε ο Άντον, για αυτό μην απορήσετε κιόλας Αν δείτε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο να μπαίνει μέσα ο Mπο και η Ελευθερία Ελευθερίου της οποίας χρεώνουν ως σχέση τον Μάριο πρίαμο Ιωαννίδη.

Η Πάμελα Άντερσον ήξερε ότι πρώην της την απάτησε όταν τον είδε να «πλένει το πέος του στο νεροχύτη»

Σασμός spoiler: Ο Φαρμάκης δίνει εντολή θανάτου για τον Τόλη