Η βασιλική οικογένεια στις 19/9 θα πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ προς την Κέιτ Μίντλετον όταν είδε το φέρετρο της.
Η Μέγκαν Μαρκλ φαινόταν θλιμμένη στην πομπή της βασίλισσας στο Westminster Hall την Τετάρτη. Ντυμένη με μαύρα ρούχα, η Δούκισσα του Σάσεξ τίμησε τη βασίλισσα…

… Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενώθηκε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και ήταν μαζί πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας κατά την πομπή, ενώ η Μέγκαν ήταν με αυτοκίνητο πριν εμφανιστεί στο Westminster Hall.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η Μέγκαν Μαρκλ έπαιρνε βαθιές ανάσες καθώς περνούσε το φέρετρο της αείμνηστης μονάρχη και η 41χρονη λύγισε στο πλευρό της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα για το βασιλικό πένθος, η Μέγκαν επέλεξε ένα κομψό φόρεμα και μαύρο καπέλο διακοσμημένο με ένα κομψό βέλο. Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια ως φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ για την οποία τα μαργαριτάρια αποτελούσαν αγαπημένο της κόσμημα.

Μετά την λειτουργία, η Μέγκαν φάνηκε να κρατά το χέρι του Χάρι σε ένδειξη συμπαράστασης καθώς έβγαιναν από το Westminster Hall. Το ιστορικό γεγονός σηματοδότησε την πρώτη φορά που η πλειοψηφία της βασιλικής οικογένειας βρίσκεται μαζί μετά την είδηση του θανάτου της βασίλισσας.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η βραδινή έξοδος της Ζέτας με τον άνδρα που βρίσκεται συνέχεια δίπλα της… Διέρρευσαν φωτογραφίες

Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: Το οριστικό τέλος της συνεργασίας τους – φωτο