Menu

Η Τζένη Διαγούπη μιλάει για την διαδικασία της υιοθεσίας στην Ελλάδα

Οι συνθήκες δεν είναι πάντα εύκολες και, δυστυχώς, στη χώρα μας η κατάσταση είναι δύσκολη για τις μονογονεϊκές οικογένειες, όπως εξήγησε η Τζένη Διαγούπη.

Στη νέα σειρά των Ρέππα – Παππαθανασίου, η διάσημη ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον, καθώς και τη σημασία του γέλιου στη ζωή της.

“Το γέλιο είναι μοναδικό”, δήλωσε η Τζένη Διαγούπη. “Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, προσπαθώ να βρω ένα κομμάτι χιούμορ για να αντιμετωπίσω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Το γέλιο είναι υγεία! Νομίζω ότι με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω δύσκολες καταστάσεις τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην επαγγελματική μου. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και τα παιδιά μου με κάνουν χαρούμενη και με γεμίζουν αισιοδοξία”.

Όσον αφορά την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, η Τζένη Διαγούπη δήλωσε: “Μακάρι να γίνει. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσει κανείς παιδί στην Ελλάδα σήμερα, ειδικά αν είσαι μονογονεϊκή οικογένεια. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα υπάρξουν αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που θα διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία”.

Τέλος, η ηθοποιός σχολίασε το γεγονός ότι πολλά παιδιά παραμένουν σε ιδρύματα στη σημερινή Ελλάδα. “Είναι πραγματικά λυπηρό που συμβαίνει αυτό στον 21ο αιώνα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές και να δοθεί προτεραιότητα στο συμφέρον των παιδιών”, τόνισε η Τζένη Διαγούπη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Exit mobile version