Menu

Η δύναμη της αγάπης – Ο Νίκος Πελετιέ “παγώνει” ξανά: “Η ενδυμασία σας επιτέλους αντικατοπτρίζει τη γυναικεία φύση”

Λοιπόν, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια στο σπίτι του Power of Love, ειδικά όταν πρόκειται για τον Νίκο Πελετιέ. Ο Transformation coach από την Κύπρο φαίνεται ότι δεν έχει καλό έλεος ούτε με τις γυναίκες ούτε με τους άνδρες που συμμετέχουν στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, αν και πιθανόν είχε καλές προθέσεις, ο Νίκος δημιούργησε ξανά χάος με τα λόγια του!

Συγκεκριμένα, όταν οι δύο ομάδες σπιτιών συνδέθηκαν και οι άνδρες μίλησαν ζωντανά με τις γυναίκες, ο Νίκος Πελετιέ αποφάσισε να κάνει ένα κομπλιμέντο στις διαγωνιζόμενες του Power of Love για τις νέες τους ενδυματολογικές επιλογές. Ωστόσο, ο τρόπος που εξέφρασε τα λόγια του ήταν τέτοιος που ακούγονταν σαν κάτι τελείως διαφορετικό από ένα κομπλιμέντο.
“Επιτέλους, για πρώτη φορά, το ντύσιμο σας αντιπροσωπεύει τη γυναικεία φύση” ανέφερε ο Νίκος, με τις γυναίκες να ζητούν εξηγήσεις για το σχόλιο του. “Δηλαδή; Για… εξήγησε λίγο γιατί αν το πήγαινες για κομπλιμέντο, δεν τα κατάφερες” ακούστηκε από το σπίτι των κοριτσιών.

“Όχι, για πρώτη φορά, το ντύσιμο σας μου αρέσει! Απίστευτο” πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ με μια μουδιασμένη χαρά, για να συνεχίσει το επεισόδιο του Power of Love την Πέμπτη βράδυ στον ΣΚΑΪ. Ας δούμε τι άλλο επιφύλασσε η βραδιά για εμάς!

Written by admin

Exit mobile version