Η συγκινητική αποχαιρετιστήρια επικοινωνία της Ελένης Βιτάλη για τον αδελφό της: Αγαπημένα μου μάτια, πέρναγες τα πάθη του Χριστού

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός.
Η Ελένη Βιτάλη αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της αδελφό, όπως ανακοίνωσε από τα social media πριν από λίγο. Ο αδελφός της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες τα οποία τελικά τον οδήγησαν στον θάνατο.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ελένη Βιτάλη ήθελε να μοιραστεί μερικά συγκινητικά λόγια για τον αδελφό της και να εκφράσει τον πόνο της για τον χαμό του.
“Αγαπητέ μου αδερφέ, μαζί σχεδόν 40 χρόνια δεν έχουμε χωριστεί. Κάθε μέρα και κάθε νύχτα γελάγαμε, ονειρευόμασταν και είχαμε αυτή την ξεχωριστή σχέση που μας έκανε τόσο κοντινούς. Ξέρω πως πέρασες δύσκολα τα τελευταία 4 μήνες, αγαπημένε μου. Εχτές, μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις, κάθησα δίπλα σου όσο κοιμόμουν, φροντίζοντας σε και ψιθυρίζοντας το Πάτερ Ημών, αγγαλιάζοντας το κεφάλι σου. Σε ρώτησα αν θες να κοιμηθείς και τότε μου πήρες το χέρι, άνοιξες τα μάτια σου και με κοίταξες πριν φύγεις από τον κόσμο αυτόν.”
“Σε φώναξα, ξύπνησα την Ελένη, αλλά εσύ δεν ξύπνησες ποτέ ξανά σε αυτόν τον κόσμο για να με καλέσεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Πέρασες τα πάθη του Χριστού, αγαπητέ μου. Εύχομαι να έχεις έναν όμορφο παράδεισο και να ανταμώσουμε ξανά εκεί, αδερφέ μου” ολοκληρώνει η Ελένη Βιτάλη το συγκινητικό της μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Written by admin

Η ακαταμάχητη Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για το εξώφυλλο του ELLE – Δηλώνει συμφιλιωμένη με την ηλικία της

Η δυσκολία της γονιμότητας: Το παράδοξο των Έλληνων γονέων