Η Σίσσυ Χρηστίδου συμβουλεύει τον Θοδωρή Μαραντίνη: Να αποφύγει τη Eurovision και να δώσει δημόσια θέση

Ένα λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε χθες σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο για να γιορταστεί η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τις δύο προτάσεις που δέχτηκε στο παρελθόν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και το γεγονός ότι τις αρνήθηκε. Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία τότε δεν ήθελε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με τον πρώην σύζυγό της.

“Είναι μία ρετσινιά που η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν καλό να τη βγάλει από πάνω της, γιατί ενώ η ίδια δεν έχει ερωτηθεί ποτέ, ακούγεται ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε όχι στη Eurovision επηρεασμένος από τη Σίσσυ Χρηστίδου και του είπε να μην πάει. Για τους οπαδούς της Eurovision, αυτός ήταν persona non grata”, σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Θα ήταν καλό να βγει και να διευκρινίσει κάποια στιγμή ότι δεν έχει σχέση με αυτό. Να πει ότι αγαπά τη Eurovision και υποστηρίζει. Αυτό το θέμα πλανάται εδώ και χρόνια χωρίς να έχει ερωτηθεί”, κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Written by admin

Ανείπωτη τραγωδία: Στιγμές μετά την κατάρρευση κτηρίου στον Πειραιά

Σωτήρης Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς