Menu

Η σημασία της προστασίας του συναισθήματος που μας κρατά ζωντανούς

Ο Θεός μου, να συνεχίζει να μας ευλογεί και εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω και να διασκεδάζω ανθρώπους όσο περισσότερο μπορώ” γράφει η Αναστασία.

Η ζωή της Αναστασίας φαίνεται να περνάει από μια υπέροχη περίοδο αυτό το καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου. Παράλληλα, το νέο της τραγούδι έχει κυκλοφορήσει και προκαλεί αναστάτωση στους φανατικούς θαυμαστές της.

Γι’αυτό η νεαρή τραγουδίστρια μοιράζεται, συχνά, στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ζει σε τόσο μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από μια συναυλία όπου ερμηνεύει το νέο της τραγούδι, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης τα εξής: “Θεέ μου, να συνεχίζεις να μας ευλογείς και εγώ δεν θα σταματήσω να δουλεύω και να διασκεδάζω ανθρώπους όσο περισσότερο μπορώ”.

“Σας ευχαριστώ όλους όσους είστε δίπλα μου και ακούτε εμένα, την Αναστασία, και αγαπάτε μας, εμένα και τη Νατάσσα. Ευχαριστώ την ομάδα μας που είμαστε μαζί από την αρχή μας. Προσέχουν πάντα τη μουσική μας, την εικόνα μας, την Αναστασία μας. Δεν φοβάμαι τίποτα πέρα από το Θεό.

Ανησυχώ μην χάσω αυτό το συναίσθημα που νιώθω και ζω. Η κορυφή είναι για εκείνους που αρέσουν τα ύψη, εγώ είμαι μια χαρά στο έδαφος, μου αρέσει να περπατάω. Σας αγαπώ”, καταλήγει η Αναστασία σε αυτή τη νέα ενθουσιώδη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Written by admin

Exit mobile version