Menu

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαργαρίτη για τη Ράνια Θρασκιά που άφησε άφωνο τον Αρναούτογλου

Βλέπεις την Ράνια, χαιρετίσματα! Γεια σου Ράνια! Ήσασταν μικρά παιδιά τότε”, ανέφωνησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.
Η μεγάλη χαρά του δεν έκρυψε από νωρίς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο λαϊκός τραγουδιστής θυμήθηκε τα χρόνια που πρωτο-γνώρισε τον παρουσιαστή.
“Εγώ πάντως, Γιώργο, ειλικρινά αυτόν τον Γιώργο Μαργαρίτη που γνωριζόμαστε 35 χρόνια, αυτόν τον Γιώργο έχω αγαπήσει. Τον Γιώργο τον λαϊκό, τον αυθεντικό που είναι και βγαλμένος από την πιάτσα”, υπογράμμισε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Γιώργος Μαργαρίτης ολοκλήρωσε με τρυφερότητα: “Και εγώ σήμερα ξέρεις τι βλέπω μπροστά μου; Έναν Γρηγόρη 17 χρονών! Λες και δεν άλλαξες καθόλου”.
“Αχ Γιωργάρα, να είσαι καλά. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά”, απάντησε ο οικοδεσπότης του late night και συνέχισαν να θυμούνται τις παλιές τους γνωριμίες.
Γ.Μ.: Και η κοπέλα! Πως την έλεγαν την κοπέλα που ήσασταν μαζί τότε;
Γ.Α.: Την Ράνια;
Γ.Μ.: Την Ράνια.
Γ.Α.: Την Ράνια, βέβαια!
Γ.Μ.: Ναι, ήταν και αυτό παιδάκι.
Γ.Α.: Βέβαια, ήταν και αυτή. Ίδια ηλικία είμαστε με την Ράνια, να είναι καλά.
Γ.Μ.: Την βλέπεις, χαιρετίσματα! Γεια σου Ράνια! Μικρά παιδιά ήσασταν τότε.
“Δεν τη βλέπω πια γιατί είναι πολιτικός. Για την Ράνια Θρασκιά μιλάμε, είναι πολιτικός οπότε να της ευχηθούμε καλή τύχη και καλή πολιτική καριέρα. Άφησε την τηλεόραση τουλάχιστον αυτή τη στιγμή”, σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καλεσμένο του, Γιώργο Μαργαρίτη να συμπληρώνει γλυκά: “Να έχει καλή πορεία. Νομίζω πως έχει βγει και στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Written by admin

Exit mobile version