Η Σημασία της Παιδείας και της Προσωπικότητας στο MasterChef

Οι θεατές του MasterChef είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια έντονη συζήτηση μεταξύ δύο παικτών της μπορντό ομάδας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του δημοφιλούς reality μαγειρικής εκπομπής. Ο Μάριος έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση της ομάδας να τον κάνει υποψήφιο προς αποχώρηση και αποφάσισε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του. Από την άλλη, ο Γιάννης βρήκε την ευκαιρία να αντιδράσει με λόγια κατά του Μάριου.

Οι δύο παίκτες άρχισαν να ανταλλάσσουν λεκτικές επιθέσεις μεταξύ τους, με τον Μάριο να χαρακτηρίζει τους συμπαίκτες του ως “φίδια” μιας και είχαν μαλώσει μεταξύ τους πρόσφατα αλλά ξαφνικά έλυσαν τις διαφορές τους χωρίς να μιλούν μαζί του. Από την πλευρά του, ο Γιάννης απάντησε πως ο Μάριος είναι επιθετικός μετά τις ψήφους που δέχθηκε.

Η ένταση στο MasterChef φαίνεται πως αυξάνεται και οι διαφορές απόψεων μεταξύ των παικτών φαίνεται να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη των γεγονότων και αναμένει με αγωνία ποιος θα αποχωρήσει στο επόμενο επεισόδιο. Μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος αυτή τη μαγειρική “μάχη”.

Written by admin

Ο Τάσος Ξιαρχός ανατριχιάζει με την αποκάλυψη της απόπειρας αυτοκτονίας: Η τροφή 40 χαπιών και οι ώρες απερημωσιάς στα χορτάρια

Ποιoς ήταν ο Ρομπέρτο Καβάλι – Άφησε πίσω του 6 παιδιά και περιουσία μισού δισ. δολάρια