Η Σάλμα Χάγιεκ πόζαρε ημίγuμνη στην κουζίνα του σπιτιού της μετά τα Οσκαρ

Η Σάλμα Χάγιεκ απέπνεε γοητεία στα φετινά βραβεία Όσκαρ. Ωστόσο, θέλησε να μας δείξει και πώς είναι η πραγματικότητα στα παρασκήνια.

Η διάσημη ηθοποιός ξεχώρισε στην ελίτ εκδήλωση του Χόλιγουντ συνοδευόμενη από την 15χρονη κόρη της Βαλεντίνα Πινό.

Μητέρα και κόρη πόζαραν στο σαμπανί χαλί των Όσκαρ, με την 56χρονη Σάλμα Χάγιεκ να φορά ένα πορτοκαλί φόρεμα με παγιέτες Gucci που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της.

Ποστάροντας ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, παίρνει κανείς μια γεύση του πώς είναι τα πράγματα μόλις σβήσουν τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε ένα βίντεο που ξεκινάει με την ίδια να στέκεται με το ξεκούμπωτο φόρεμά της και το φερμουάρ κατεβασμένο, πλάτη προς την κάμερα.

Κι ενώ κάποιοι πονηροί μπορεί να σκεφτούν πως θα γυρίσει και θα αποκαλύψει και το μπροστινό μέρος, η ηθοποιός όντως γυρίζει, αλλά φαίνεται να τρώει ένα σνακ. «Θα χαιρόμουν να συνεχίσω τη λάμψη, αλλά κάθε πράγμα με την ώρα του» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Σάλμα Χάγιεκ με μια φίλη της, να ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Οι προσδοκίες έναντι της πραγματικότητας!».

Δείτε το βίντεο:

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε σχέση με την κόρη εκατομμυριούχου Έλληνα επιχειρηματία (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Καπουτζίδης για Σέρρες: «Έγραψα τη σειρά για τα γκέι παιδιά στην επαρχία» – Φωτογραφίες με τον Πάνο Νάτση