Menu

Η πολύ δύσκολη πορεία του Παύλου Παπαδόπουλου: Το αλκοόλ ως αντίδραση στα προβλήματα

Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποκάλυψε μια συγκινητική στιγμή που ζήσε με τη Μαρία Μπακοδήμου, σε συνέντευξή του με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα στην εκπομπή “Γεια σου”. Ο συγγραφέας μίλησε για το νέο του βιβλίο, το Power of Love, και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το ριάλιτι και τη ζωή του.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ετοιμάζω το τρίτο μου βιβλίο με τίτλο ‘Η τέχνη της απλότητας’. Η έμπνευση για το βιβλίο μου ήρθε από το Survivor, όπου θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να ζεις απλά”, δήλωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος. Αναφερόμενος στο Power of Love, εξέφρασε τη λύπη του για τον αρνητικό χειρισμό που δέχτηκε το πρόγραμμα.

Μιλώντας για τη Μαρία Μπακοδήμου, αναφέρθηκε σε μια εξαιρετική στιγμή που τον έκανε να νιώσει σαν να βρίσκεται σε μια μητρική αγκαλιά. “Αυτή η αγκαλιά μου έδωσε τη δύναμη και την άνεση που χρειαζόμουνε τότε και τη θυμάμαι ακόμα και τώρα”, είπε.

Με αναφορά στις δύσκολες στιγμές μετά από μια σχέση, εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να ξεπεράσει την κατάσταση με τον λάθος τρόπο. “Ξυπνούσα κάθε πρωί και έπινα αλκοόλ, νόμιζα ότι έτσι θα ξεφύγω από τον πόνο”, αποκάλυψε σε μια ειλικρινή στιγμή στη συνέντευξή του.

Written by admin

Exit mobile version