Menu

Για τα μάτια του… Πάνου: Ένα μαγαζί ολόκληρο χάζευε την Καινούργιου, πήγε έτσι στο εστιατόριό του κι έκανε… χαμό

Η Κατερίνα Καινούργιου, έριξε αυλαία στην εκπομπή της, Super Κατερίνα με την ίδια και τους συνεργάτες της να διασκεδάζουν μια μέρα πριν, σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι που ανήκει στον σύντροφο της. 

Νέος έρωτας για την Κατερίνα

Πριν από λίγες ημέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στην εκπομπή της πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει ερωτευτεί έναν 35χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν φίλοι εδώ και χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά και απολαμβάνουν μια υπέροχη σχέση.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδία;

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι, στο κέντρο και την Πάρο. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει μία κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με αφορμή τα γενέθλιά του, ενισχύοντας της φήμες που κυκλοφορούσαν.

Καθώς η Κατερίνα Καινούργιου δεν χάνει ευκαιρία να είναι στο πλευρό του συντρόφου της, με αφορμή το τέλος της σεζόν, η ίδια και οι συνεργάτες της διασκέδασαν στο Forte Charitos Restaurant όπου είναι συνέταιρος ο 35χρονος σύντροφος τη, Πάνος Κουτσουμπής.

Ακολουθεί φωτογραφία του συντρόφου της

Η έξοδος που τους άφησε όλους άφωνους

Διασκεδάζοντας στο μαγαζί του συντρόφου της στο Κολωνάκι, η Κατερίνα Καινούργιου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η παρουσιάστρια διασκέδασε και χόρεψε μαζί με τους συνεργάτες της, φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα που εφαρμοζόταν στο πάνω μέρος και είχε διαφάνεια στο κάτω μέρος, αποκαλύπτοντας τα πόδια της. Συνδύασε το φόρεμα με ένα μαύρο σορτσάκι.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την έξοδο της Κατερίνας Καινούργιου

πηγή: enimerotiko.gr

Exit mobile version