Menu

Η περίεργη επιθυμία του Άρη Μουγκοπέτρου: Πίνοντας ουίσκι από το παπούτσι του

Καθώς παίζαμε, κάποιος ήρθε πάνω μας χωρίς λόγο με το αυτοκίνητό του και άρχισαν να πηδάμε για να ξεφύγουμε”, δήλωσε ο Άρης Μουγκοπέτρος.
Διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο Κώστας Σαφέτης και η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησαν στο “Πάμε Δανάη” με την Κατερίνα Νινιού και περιέγραψαν στιγμές και αστεία από τα πανηγύρια.
“Ανέβηκα στη σκηνή με ένα καράβι και τραγούδησα το τραγούδι μου “ακυβέρνητο καράβι” σε ένα πανηγύρι στη Λακωνία. Ένας τύπος επειδή δεν παίξαμε το τραγούδι που ήθελε, πήρε το αυτοκίνητό του, μας χτύπησε στη σκηνή και μας έριξε κάτω. Έχω λάβει 200.000 δραχμές για φύλασσιν ένα βράδυ”, αποκάλυψε ο Κώστας Σαφέτης.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος ανέφερε: “Ήρθε κάποιος σε ένα πανηγύρι και ήθελε να πιει ουίσκι από το παπούτσι του που δεν ήταν καινούργιο, η σόλα ήταν λιωμένη. Καθώς παίζαμε, ένας άλλος ερχόταν πάνω μας χωρίς λόγο με το αυτοκίνητό του και άρχισα να πηδάμε για να ξεφύγουμε. Όταν μας ρίχνουν χαρτονομίσματα στο κεφάλι, είναι επικίνδυνο να χτυπηθώ διότι παίζω κλαρίνο. Μου πέταξαν ένα καλάθι με λουλούδια που ήταν ξύλινο και έσπασε το κλαρίνο μου, οπότε δεν μπορούσα πλέον να παίξω “.
Η Νάσια Κονιτοπούλου είπε: “Σε ένα πανηγύρι, ένας νεαρός άντρας συνέχεια έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει τα δικά του. Σε ένα πανηγύρι, κάποιος χόρευε πάνω στη σκηνή και ρίχνει ένα εκατομμύριο δραχμές, αλλά μετά ήρθε η γυναίκα του και τα μάζεψε όλα. Σε ένα πανηγύρι στην Κοζάνη, την παραμονή της Παναγίας, έκανε τόσο κρύο που δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έβαλα όλα τα ρούχα που είχα στη βαλίτσα μου “.
Ο Κώστας Σαφέτης, σχετικά με τις διαφωνίες στα πανηγύρια και τις καβγάδες, δήλωσε: “Σε ένα πανηγύρι υπήρξε μια παρεξήγηση και ξαφνικά είδαμε δύο χιλιάδες άτομα να πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους, φοβηθήκαμε. Στην Ασωπία της Θήβας, έχει τύχει να ξεκινήσω να τραγουδώ το βράδυ στις 11 και να τελειώσω την επόμενη μέρα στις 10 το πρωί “.
Τέλος, ο Άρης Μουγκοπέτρος υπογράμμισε ότι “η δουλειά μας δεν έχει ωράριο, έχει τύχει να ξεκινήσω στις 10 το βράδυ και να τελειώσω στις 12 το μεσημέρι”.

Written by admin

Exit mobile version