Menu

Η Λένα Παπαληγούρα αποκαλύπτει την επερχόμενη συνεργασία με την Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο

Την Λένα Παπαληγούρα έχει φιλοξενήσει η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στην παράσταση Ικέτιδες. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξέφρασε την εκτίμησή της για την επερχόμενη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι και τη χορωδία της, Chores, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

“Την ξέρω πολύ καλά τη Μαρίνα, την εκτιμούσα και την εκτιμώ φοβερά από τότε. Έχει φοβερές φωνητικές δυνατότητες και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη χορωδία, τους Chores, η οποία κάνει εκπληκτική δουλειά”, δήλωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην προσεχή παράσταση Ικέτιδες στην Επίδαυρο, εκφράζοντας τη χαρά της για την επιστροφή της σε αυτό το ιστορικό θέατρο και τη συνεργασία της με τη σκηνοθέτη Μαριάννα Κάλμπαρη.

Τέλος, η Λένα Παπαληγούρα προέβη σε εγκωμιαστικά σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι, τονίζοντας τον ρόλο της ως σολίστ στη μουσική της παράστασης και την αξιοθαύμαστη εργασία που επιτελεί η χορωδία Chores. Η επικείμενη παράσταση αναμένεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, με τη συνύπαρξη ταλαντούχων καλλιτεχνών και εντυπωσιακών ερμηνειών.

Written by admin

Exit mobile version