Κορονοϊός: Η Παγώνη μετά το χειρουργείο της προειδοποιεί … Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε

«Οι θάνατοι μας φοβίζουν από τώρα. Περιμένω να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί τώρα που γύρισε από τις διακοπές. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, για να καταλάβει γιατί πρέπει να εμβολιαστεί και τι μας περιμένει από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουμε τείχος ανοσίας, είναι τέλος Αυγούστου. Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να δεχθούν άλλη πίεση. Οι ειδικευόμενοι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν μετεκπαίδευση μόνον σε covid», ανέφερε η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Open ενώ πρόσθεσε:

«Δεν είναι αρνητές όσοι δεν πάνε να εμβολιαστούν. Πρέπει να τρέξουν συνεργεία όπου βρίσκεται ο κόσμος. Πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις από εδώ και πέρα. Δεν θα κατέβουν οι άνθρωποι από τα χωριά να πάνε να εμβολιαστούν. Μακάρι να είχαμε άλλα όπλα, φάρμακα, και να μη χρειαζόμασταν τα εμβόλια. Οι παιδίατροι πρέπει να έρθουν άμεσα σε επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώσουν για το εμβόλιο. Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν για να είναι υγιή στα σχολεία τους».

Η Παγώνη μετά το χειρουργείο της προειδοποιεί – Δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσιτσιπά κατέληξε: «Τον Στέφανο τον θαυμάζω, είμαι φαν του, ο Στέφανος να μας πει για το τένις και όχι την ιατρική.

Έχουμε πολλά νέα άτομα με covid στα νοσοκομεία. Ας κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση. Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε».

 

Μπομπ Μάρλεϊ: Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητη ηχογράφηση του Slave Driver

funny

Ανέκδοτο: Αγοράζει ένας πτηνοτρόφος ένα κόκορα που κυνηγούσε όλη μέρα τις κότες …! Τρελό γέλιο