Η μητέρα μου: Η δίκη που της στέρησε χρόνια ζωής

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών ότι δεν ήθελε ποτέ να μπλέξει με την πολιτική. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, αποκάλυψε ότι η μητέρα του ακόμα και… έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της απλά με τη σκέψη ότι θα είχε πολιτική σταδιοδρομία με το ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εξήγησε: “Πιστεύω ότι πρέπει να ξεπεράσω τους φόβους μου σχετικά με το τι θα πει ο κόσμος, αν υιοθετήσω μια θέση και αν θα χάσω ένα μέρος του κοινού που με συμπαθεί. Οι φόβοι φεύγουν, γιατί έχω έναν υψηλότερο στόχο. Θέλω να δω τη χώρα να πάει μπροστά. Γι ‘αυτό είμαι υποψήφιος στη Στερεά Ελλάδα, η οποία είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας, έχω διαπιστώσει ότι δεν σέβονται αυτό το τμήμα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών”.

Αναφερόμενος στη μητέρα του που αμφισβητούσε την απόφασή του να μπει στην πολιτική, είπε: “Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της. Δεν ήθελε να μπλέξω με την πολιτική. Μου λέει: «Που πας, παιδί μου; Είσαι καθαρός, θέλεις να βοηθήσεις και αυτοί θα σε καταστρέψουν, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε μεταμορφώσουν». Ξέρω ότι θα αρχίσουν να με επικρίνουν, ακόμη κι όπου δεν με κριτικάρουν, αλλά προτιμώ να αγωνιστώ παρά να φοβάμαι ότι θα με καταπιεί το σύστημα και ότι θα πεθάνω σε ένα σπίτι γεμάτο φόβο, χωρίς να προσπαθήσω να αλλάξω κάτι”.

Written by admin

Η Βίκυ Σταυροπούλου διανύει δύσκολες στιγμές με τη στήριξη της Δέσποινας Βανδή

Latest

«Ασπίδα» η Δανάη Μπάρκα για την Βίκυ Σταυροπούλου: Έτσι απάντησε στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της