Ο Γιάννης Βάλβης αποκαλύπτει: Η ΕΡΤ ως αντίπαλος στη Eurovision

Ο Γιάννης Βάλβης έκανε αρκετές αποκαλύψεις σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό της Eurovision το 1998 και αποκάλυψε πως υπέστη κάποια αδικία.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Βάλβη, ο λόγος που αποκλείστηκε από τη Eurovision ήταν επειδή κατάφερε να ψηφιστεί το τραγούδι του περισσότερες φορές από ό,τι έπρεπε. Αυτό οδήγησε σε αδικαιολόγητη αντιμετώπιση από τη μουσική βιομηχανία και την ΕΡΤ.

Επιπλέον, ο Γιάννης Βάλβης αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πληρώσει από την τσέπη του για τη δημιουργία ενός video clip και όταν έφτασε στην Αγγλία για τις πρόβες δεν είχε ούτε σκηνοθέτη ούτε άλλους συνεργάτες. Αναγκάστηκε να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνος του.

Τέλος, ο Γιάννης Βάλβης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν του δόθηκε καμία εξήγηση για τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό και ανέφερε πως ακόμα και ασφαλιστικά μέτρα λήφθηκαν για να λύσει την υπόθεση αυτή.

Τελικά, ο Γιάννης Βάλβης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αδικία που υπέστη και προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή του.

Written by admin

Η Σημασία του Εκτροχιασμού πριν την Σύγκρουση: Έκθεση Εμπειρογνωμόνων Ορισμένη από τους Συγγενείς

13 άγνωστες και αταίριαστες σχέσεις αγαπημένων διάσημων Ελλήνων που ελάχιστοι γνώριζαν ότι ήταν ζευγάρι