Menu

Η Μη Αρεστή Πρόταση της Βίκυς Καγιά από τον ΣΚΑΙ: Η άποψη της για το μέλλον

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση της και την υποστήριξη που έλαβε από την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, την υποψηφιότητά της για το βραβείο του Α` Γυναικείου Ρόλου στα Βραβεία Ίρις, καθώς και για τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ που δεν εξελίχθηκαν.

“Αυτό δείχνει πόσο γενναιόδωρη και μεγάλη ηθοποιός και γενναία γυναίκα είναι. Δεν ήμασταν φίλες για να το κάνει αυτό. Αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε κατ’ ιδίαν, χωρίς να το περιμένω. Αυτό την κάνει ακόμα πιο μεγάλη στα μάτια μου. Είναι σπάνιο να συναντάς ανθρώπους που να δίνουν αγάπη τόσο απλόχερα σε μια εποχή με πολλές παράξενες συμπεριφορές. Είμαι ευγνώμον, την ευχαριστώ και είμαι εδώ για οτιδήποτε χρειαστεί. Απλά νιώθω τόσο τυχερή που είμαι εδώ, είναι βραβείο για εμένα,” δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

“Υπήρξαν συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι ευδοκίμησε ή ότι ήταν αρεστό και στις δύο πλευρές για να προχωρήσει κάτι. Όταν δεν υπάρχει εξέλιξη και κάτι δεν πραγματοποιείται, δεν βρίσκω τον λόγο να το αναλύουμε περισσότερο. Όταν κάτι θα είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει, θα το ανακοινώσουμε όπως πάντα,” πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Written by admin

Exit mobile version