Η Μεταμόρφωση της Πετρούλας Κωστίδου: Απρόσιτη Καιρού Παρουσίαστρια

Η Πετρούλα Κωστίδου, γνωστή ως το «κορίτσι του καιρού» του Star, είναι σήμερα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Στην ηλικία των 36 ετών, η Πετρούλα Κωστίδου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία.

Η μητέρα της είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα ON time το περασμένο έτος για την κόρη της: «Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου. Αισθάνομαι όπως θα αισθανόταν κάθε μητέρα όταν το παιδί της προοδεύει. Τώρα είναι μια εξαιρετική φοιτήτρια. Είμαι εδώ για να την στηρίξω. Ό,τι κι αν επιθυμεί, είμαι δίπλα της. Η μαμά είναι εδώ για την ανάπτυξή της.

«Η Πετρούλα πάντα ήταν πολύ υπομονετική, δεν εκκινούσε απότομες σκέψεις. Κρίνεται από τα αποτελέσματα της επαγγελματικής της εξέλιξης. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει ακράδαντα σε αυτό που κάνει. Αυτήν τη στιγμή, το παιδί βρίσκεται σε κατάσταση λήθαργου. Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα πάντα ήταν επαγγελματική στη δουλειά της», είχε πει.

«Έχει γράψει ιστορία στον τομέα του καιρού. Αυτό συνέβη όταν ήταν δεκαοκτώ ετών. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία την εξέλιξή μας, όχι μόνο της Πετρούλας, αλλά και όλων των παιδιών μας», πρόσθεσε.

Written by admin

Σατανικές Τελετές Κάτω από τον Ιερό Βράχο: Μια Ανατριχιαστική Αποκάλυψη (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει τα μυστικά του TV Queen