Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Μια ακόμα φορά που η λαμπερή ηθοποιός Μέγκαν Φοξ κατάφερε να διχάσει τους θαυμαστές της με μια φωτογραφία της.

Η πρωταγωνίστρια των «Transformers» αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία της με πολύ διακριτικό μακιγιάζ και προκάλεσε την αντίδραση των θαυμαστών της στα σχόλια.

Η Μέγκαν Φοξ φορώντας ένα μαύρο σουτιέν και ένα κόκκινο καρό παντελόνι, πόζαρε για μια selfie μπροστά στον καθρέφτη. Ωστόσο ήταν πολλοί εκείνοι που τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν, αφού δεν έχουν συνηθίσει αυτή την εικόνα της.

Μια φωτογραφία δίχασε το κοινό

«Ποια είναι αυτή;» αναρωτήθηκαν θαυμαστές, στους οποίους ένας χρήστης απάντησε «μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ».

«Νόμιζα ότι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν», πρόσθεσε ένας άλλος κάτω από την ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ, με πολλούς να αποθεώνουν τη φυσική της ομορφιά. «Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Είναι απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που την βλέπεις χωρίς μακιγιάζ. Αλλά είναι αυτή και είναι φυσικά όμορφη» συμπλήρωσε κάποιος άλλος, απαντώντας στα σχόλια των επικριτών της πως δεν είναι αυτή.

«Δεν ήξερα ποια κοίταζα μέχρι που είδα το όνομα του λογαριασμού… τι στο καλό;» σχολιάζει άλλος χρήστης κάτω από την επίμαχη φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ.

«Η Μέγκαν δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς οι άνθρωποι να τη διαλύουν. Κάνε αυτό που κάνεις, είσαι απίστευτη» ήταν μια από τις φωνές που υπερασπίστηκε τη λαμπερή ηθοποιό.

«Φίλε είναι όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ» σχολίασε άλλος χρήστης κάτω από την επίμαχη ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Πόλη για το Φενέρ – Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ανατριχιαστική Σύρραξη στο Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή Εκρήγνυται με την Κατερίνα Δαλάκα

Η προβληματική κατάσταση που ζούμε σήμερα: Η άποψη της Νεκταρίας Γιαννουδάκη