Η Μαρίνα Σάττι μιλάει για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision: “Αυτός είναι ο στόχος μου”

Τα στοιχήματα δεν τα παρακολουθώ, μου έχει πει ο κύριος Φωκάς ότι αυτά δεν έχουν σημασία”. Αυτή είναι η γνώμη της Μαρίνας Σάττι για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision. Η τραγουδίστρια μας μίλησε σε μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ΕΡΤ, αναφέροντας ότι το σημαντικό για εκείνη είναι να κάνει κάτι που θα ξεχωρίσει και θα αντικατοπτρίζει την παράδοση και τη σύγχρονη κουλτούρα της Ελλάδας.

Η Μαρίνα Σάττι εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι η συνεργασία της με τους συνεργάτες της έχει εξελιχθεί σε μια δυνατή ομάδα με κοινό στόχο και πίστη στο τραγούδι τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πρόβες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής με την ομάδα της, επισημαίνοντας τη σημασία της προετοιμασίας και της συνεργασίας.

Η Μαρίνα Σάττι ανέφερε επίσης ότι δεν δίνει σημασία στα στοιχήματα και ότι το σημαντικό για εκείνη είναι να παρουσιάσει ένα τραγούδι που θα την εκφράζει και θα εντυπωσιάσει το κοινό. Επίσης, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της μέρος του κομματιού είναι το dancebreak.

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να είναι αισιόδοξη για τη συμμετοχή της στη Eurovision και δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στην εργασία και την ομάδα της. Με μια στάση συντήρησης και αφοσίωσης στον στόχο της, φαίνεται ότι η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη σκηνή της Eurovision και να κάνει την Ελλάδα περήφανη.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι κλέβει την παράσταση με αποκαλυπτικό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη